Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Σκάκι με τον Γκάρι Κασπάροφ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος



Σε λίγες ημέρες ο χώρος του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ανοίγει για το κοινό και προσκαλεί τους Αθηναίους σε μια τετραήμερη σειρά εκδηλώσεων.
Στις 21 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή του θερινού ηλιοστασίου και Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, το Πάρκο παρουσιάζει ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα δράσεων, ολονύχτιων προβολών, εκδηλώσεων μουσικής, αθλητισμού και δημιουργικών εργαστηρίων, που θα ολοκληρωθούν στις 24 του μήνα. 

Στο διάστημα αυτής της συνεχούς λειτουργίας του το Πάρκο ευελπιστεί να δείξει στους επισκέπτες του ένα είδος «μικρογραφίας» του μελλοντικού πολυσυλλεκτικού προγράμματός του. 

Σε αυτό το κάλεσμα προς τη νέα εποχή συμμετέχουν έλληνες και ξένοι μουσικοί οι οποίοι θα δώσουν συναυλίες (χωρίς ακόμη να έχουν ανακοινωθεί ονόματα), ενώ σε ρόλο γκεστ σταρ ο θρύλος Γκάρι Κασπάροφ θα παίξει σκάκι με επισκέπτες. 

Από τις 22, εξάλλου, έως τις 24 Ιουνίου θα προβάλλονται ταινίες βίντεο αρτ των πιο σημαντικών διεθνών καλλιτεχνών στο πρόγραμμα «Αrt Fireflies in the Night», το οποίο επιμελείται ο αμερικανός θεωρητικός τέχνης και πρόεδρος της Σχολής Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ Ρόμπερτ Στορ.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: