Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Τζέρεμι Κλάρκσον: «Γιατί χτύπησα τον παραγωγό»


Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, πρώην πλέον παρουσιαστής της δημοφιλούς αυτοκινητιστικής εκπομπής του ΒΒC «Top Gear», παραδέχεται για πρώτη φορά ότι χτύπησε τον παραγωγό της εκπομπής και αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη κίνηση, αναφεροντας ότι ήταν η χειρότερη μέρα του τα τελευταία 27 χρόνια.


Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκαλύπτει ότι δυο μέρες πριν την επίθεση είχε μάθει από το γιατρό του ότι πιθανά έχει καρκίνο και χαρακτηρίζει εκείνη την ημέρα την πιο αγχωτική εμπειρία της ζωής του.

Θέλοντας να εξηγήσει την ψυχική του κατάσταση εκείνη την περίοδο, είπε: «Δύο ημέρες πριν από το περιστατικό, είχα μάθει από το γιατρό μου ότι τα σημάδια στη γλώσσα μου ήταν πιθανώς καρκίνος και έπρεπε να με δει αμέσως. Αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό, αφού ήμουν στη μέση των γυρισμάτων και πάντα το TopGear για μένα ήταν προτεραιότητα»

Και συνεχίζει: «Ξύπναγα κάθε πρωί ανησυχώντας για την κάθε ατάκα. Επεφτα για ύπνο τη νύχτα ανησυχώντας μήπως οι αλλαγές που είχα κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας στην εκπομπή ήταν λάθος. Οι φίλοι μου μιλούσαν όταν ήμασταν έξω και αν και μπορούσα να δω τα χείλη τους να κινούνται, δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν γιατί είχα άγχος».

Και πρόσθεσε: «Ένιωθα άρρωστος είχα χάσει το σπίτι μου και τη μητέρα μου, είχα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά μου και τώρα, βλακωδώς, κατάφερα να τη χάσω και αυτή»

Εν τούτοις, αποκάλυψε ότι αναμένεται να παρουσιάσει μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή για αυτοκίνητα στο μέλλον.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: