Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τεστ ούρων: Tο μυστικό ομορφιάς της Ελ Μακφέρσον



Μπορεί να έκλεισε πρόσφατα έκλεισε τα 51 της χρόνια, ωστόσο η Ελ Μακφέρσον είναι και θα είναι για πάντα το «Κορμί», όπως είναι το προσωνύμιό της από τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, για ευνόητους λόγους. Ποιο είναι το μυστικό της;


Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το παλαίμαχο μοντέλο, έχει πάντα μαζί της ένα τεστ pH ούρων και το χρησιμοποιεί για να ελέγξει την κατάσταση του οργανισμού της.

Σε συνέντευξή της στο Evening Standard η Μακφέρσον παραδέχθηκε ότι το πιο περίεργο πράγμα που κουβαλά στην τσάντα της είναι το εν λόγω κιτ με το τεστ ούρων. Σε τι χρησιμεύει; Πιστεύει ότι οι περισσότερες ασθένειες στον άνθρωπο δημιουργούνται λόγω... όξινου σώματος. Η τιμή του pH που μπορεί εύκολα να βρει κανείς μέσω ενός τεστ ούρων δείχνει πόσο όξινο ή αλκαλικό είναι το σώμα κάποιου.

Εντάξει, δεν φτάνει μόνο το τεστ βέβαια… Η Ελ Μακφέρσον αθλείται έξι ημέρες την εβδομάδα, επί 45 λεπτά την κάθε φορά. Συνήθως κάνει τζόκινγκ, θαλάσσιο σκι, κολύμπι ή τρέχει, ενώ τρώει τρία γεύματα την ημέρα. Αυτά δεν περιλαμβάνουν ποτέ κόκκινο κρέας, σιτάρι και γαλακτοκομικά.







Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: