Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Taylor Swift: η μητέρα μου έχει καρκίνο



Η 25χρονη τραγουδίστρια Taylor Swift ανακοίνωσε μέσα από μια δημοσίευση στο Tumblr της ότι η μητέρα της, Andrea Finlay, έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

«Συνήθως όταν τα πράγματα συμβαίνουν σε εμένα, τα επεξεργάζομαι και στη συνέχεια γράφω μουσική για το πώς αισθάνομαι και μπορείτε να την ακούσετε πολύ αργότερα. Αυτό είναι κάτι που η οικόγενειά μου και εγώ σκεφτήκαμε ότι πρέπει να ξέρετε τώρα», αναφέρει στο post της.

Ενώ η μητέρα της Taylor Swift ήταν καλά στην υγεία της, η Taylor της ζήτησε μαζί με το χριστουγεννιάτικο δώρο, να πάει και για ένα checkup στο γιατρό.

Αν και η Taylor και η μητέρα της θέλουν να κρατήσουν κρυφά την κατάσταση και τη θεραπεία, αισθάνθηκαν ότι πρέπει να προειδοποιήσουν τους φανς της Swift για τη διάγνωση και να τους ενθαρρύνουν να κάνουν συχνά checkup στους γονείς τους.

«Ήθελε να ξέρετε, επειδή οι γονείς σας μπορεί να είναι πολύ απασχολημένοι για να πάνε στο γιατρό, και ίσως το να τους υπενθυμίζετε να πάνε για έλεγχο για καρκίνο θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε έγκαιρη διάγνωση και ευκολότερη μάχη ή απλά στη γνώση ότι είναι υγιείς και δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχείτε», έγραψε.

Η Swift πρόσθεσε: «Ελπίζω και προσεύχομαι ότι ποτέ δεν θα ακούσετε τέτοιες ειδήσεις, σαν αυτές».





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: