Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο Γκαλιάνο προσπαθεί να «τα βρει» με τους Εβραίους



Μετά το ντεμπούτο του στην πασαρέλα με τον οίκο «Maison Margiela», ο Γκαλιάνο συνεχίζει να προσπαθεί να επανορθώσει τις σχέσεις του με την εβραϊκή κοινότητα, ύστερα από τις αντισημιτικές δηλώσεις που είχε κάνει, εξαιτίας των οποίων είδε την πόρτα της εξόδου από τον οίκο «Dior» το 2011.


Έτσι στις 28 Μαΐου, ο Γκαλιάνο θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε μια σειρά διαλέξεων στο Λονδίνο που ονομάζεται «Connect» και που διοργανώνονται από τις τοπικές συναγωγές.

Στόχος των διαλέξεων η συνάντηση των Εβραίων για την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κοινά θέματα ενδιαφέροντος. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με πρώτο θέμα την μόδα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κεντρικής Συναγωγής, ο Γκαλιάνο θα μιλήσει σε ένα πάνελ μαζί με άλλους ομιλητές.

Συνδετικός κρίκος του Γκαλιάνο με την Κεντρική Συναγωγή υπήρξε ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου «Conde Nast International», Τζόναθαν Νιούχαους, ο οποίος είπε σε δηλώσεις του στην αγγλική Vogue το 2013 ότι ο Γκαλιάνο ανακάμπτει και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μία φιλία. Ο ίδιος δήλωσε στο περιοδικό ότι «του έδωσα τα βιβλία για το Ολοκαύτωμα και την εβραϊκή ιστορία και του άνοιξα κάποιες πόρτες στην εβραϊκή κοινότητα», ενώ ξεκίνησε κι έναν διάλογο με τον Ραβίνο Μπάρι Μάρκους.

Με την υποστήριξη του Conde Nast και του Maison Margiela, η επιστροφή του Γκαλιάνο θεωρείται σίγουρη και ασφαλής. Είναι ωραίο να βλέπει κανείς ότι ο διάσημος σχεδιαστής δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και εξακολουθεί να δουλεύει για να επανορθώσει τα λάθη του.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: