Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ο κάθε μπαμπάς είναι star..dad!



Ένας καλός μπαμπάς είναι πάντα σούπερ ήρωας για το παιδί του. Απλά αν φοράει κάπα κάνει και τους άλλους να τον διακρίνουν πιο εύκολα! Κάπως έτσι, εντοπίστηκε ο μπαμπάς της παρακάτω φωτογραφίας. Εκείνος και ο γιος του έκαναν αμέριμνοι τα ψώνια τους φορώντας τις custom made κάπες τους και η μαμά-paparazzi απαθανάτισε την στιγμή.


«I know a good dad when I see one», έγραψε ανεβάζοντας την φωτογραφία στα social media και συγκεκριμένα στο Reddit, πριν από ένα χρόνο περίπου. Περιττό να σου πω ότι έγινε viral ενώ μέσα στις δύο πρώτες μέρες απέσπασε 1,7 εκατομμύρια σχόλια. Ένα χρόνο πριν. Όταν ο μικρός ήταν 3. Και συνεχίζει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η απόδειξη είναι ότι την βλέπεις σήμερα εδώ!

Κατά πάσα πιθανότατα ο «μικρός σούπερ ήρωας» την έχει κάνει και ταπετσαρία στο δωμάτιό του αφού, όπως αποκάλυψε η μαμά στο CTV News λίγο καιρό αργότερα, έχει εμμονή με όλα αυτά. Την κάπα του την φορούσε σχεδόν όλη μέρα. Ήταν το δώρο του για τα 3α του γενέθλια κι επειδή οι ήρωες έχουν και βοηθούς, ζήτησε από την μαμά να φτιάξει μία κάπα και για τον μπαμπά.

Ο «μεγάλος σούπερ ήρωας» προτίμησε να μην αποκαλύψει το όνομά του. Άλλωστε έτσι κάνουν οι περισσότεροι. Βλέπε Spiderman, Superman και Batman. Και να σου πω την αλήθεια δεν χρειάζεται, γιατί μέσα από αυτή τη φωτογραφία αντικατοπτρίζει κάθε μπαμπά που στα μάτια του παιδιού του είναι #stardad και super dad! Κι ας είναι η μαμά αυτή που φτάνει πάντα πρώτη όταν χτυπάμε, κλαίμε ή φωνάζουμε. Ο μπαμπάς είναι μια άλλη ιστορία.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: