Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δείξε ομορφότερη μέσα σε ένα λεπτό κάνοντας face yoga



Ας μάθουμε λίγα πράγματα για την πιο hot τάση στη γυμναστική προσώπου


Τι είναι η face yoga; Αυτό που λέει και το όνομά της. Ασκήσεις yoga για το πρόσωπό σου. Ναι. Καλά διάβασες. Και δεν εννοούμε αυτό


αλλά αυτό


Όταν απλώνουμε το ρούζ δεν σκεφτόμαστε ότι κάτω από το μαγουλάκι κρύβονται μύες που αξίζουν και αυτοί βραδερφέ τη γυμναστική τους. Και όμως το πρόσωπό μας έχει 43 και σκέψου ότι για να χαμογελάσεις κινείς 12 από αυτούς. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει καμιά φορά όταν χαμογελάς- ή γελάς- για λίγο παραπάνω ένα τράβηγμα στο πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν τους γυμνάζεις όσο πρέπει, και κάπου εδώ έρχεται η face yoga.

Οι ασκήσεις που προτείνονται είναι πάρα πολύ εύκολες και δεν απαιτούν κανένα όργανο γυμναστικής και κανένα yoga pants. Το αποτέλεσμα που εγγυόνται όσες ασχολούνται με αυτό το άθλημα είναι μείωση των ρυτίδων και του- μισητού- διπλοσάγονου καθώς και ενδυνάμωση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις λοιπόν καθημερινά για να μειώσεις το ρυθμό γήρανσης αλλα και για να αποκτήσεις πιο σφριγηλό πρόσωπο είναι οι εξης:

1. Για να δυναμώσεις τα μάγουλά σου:
πάρε μια βαθιά ανάσα- κράτησέ την και φούσκωσε εναλλάξ τα μάγουλά σου. Επανάλαβε αυτή την άσκηση 5- 10 δευτερόλεπτα για 10 φορές. Όσο αστεία και να φαίνεσαι έχεις μόλις γυμνάσει βασικούς μύες του προσώπου σου.


2. Για να δυναμώσεις χείλια, λαιμό και το σαγόνι σου:
κάνε α) το κλασσικό ψαράκι με τα χείλια, β) δώσε ρουφηχτά φιλιά ενώ κοιτάς το ταβάνι (θα νιώσεις το τράβηγμα στα μάγουλα και το λαιμό) και γ) πιάσε το σαγόνι σου και κούνησέ το για λίγα 10 δευτερόλεπτα


3. Για να δυναμώσεις τον μετωπιαίο μυ και την περιοχή γύρω από τα φρύδια:
α) τράβηξε απαλά με τα χέρια σου το μέτωπό σου 10 φορές και β) με τα δάχτυλά σου τράβηξε τα φρύδια σου για 20 δευτερόλεπτα- για δέκα φορές. Έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες να εμφανισεις ρυτίδες στο μέτωπο και θα αποφύγεις την- πολύυυ μελλοντική- βλεφαρόπτωση.


Όσον αφορά την άσκηση lion face, που βλέπεις στο gif πιο πάνω, να σου πούμε ότι είναι η άσκηση που γυμνάζει ταυτόχρονα ΚΑΙ τους 43 μύες του προσώπου και είναι αυτή που έκανε και η Μαρία Κάλλας.

Για να κάνεις τη lion face, κλείσε σφιχτά τα μάτια σου και φέρε τα χέρια κοντά στο κορμί σου. Κάτσε έτσι για λίγα δευτερόλεπτα και μετά άνοιξε απότομα τα μάτια και το στόμα σου και βγάλε τη γλώσσα σου έξω. Θα νιώσεις κάθε σημείο του προσώπου σου να τεντώνεται. Tadaah μόλις γύμνασες και τους 43 μύες, μπράβο!





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: