Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

H Beyonce έχει κρεμασμένες φωτογραφίες της Kim Kardashian στο σπίτι της (έτσι λέει ο Kanye)


Ξέρουμε όλοι τη Beyonce, έτσι; Την γυναίκα που άλλαξε το πρόσωπο της pop και R&B, που έκανε τον φεμινισμό trending topic, που είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα άτομα που έχουν περάσει από την παγκόσμια μουσική σκηνή, που είναι παντρεμένη με τον Jay Z και έχουν ίσως τη πιο διάσημη οικογένεια της showbiz. Ναι, όλοι ξέρουμε τη Beyonce.



Όπως όλοι ξέρουμε και την Kim Kardashian.
Ο Kanye West λοιπόν, έδωσε μια συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή The Breakfast Club τις προάλλες και λίγο-πολύ είπε πως η Beyonce αντλεί έμπνευση από τη γυναίκα του για να δημιουργήσει μιας και η Kim «αντιπροσωπεύει τις δυναμικές γυναίκες». Για την ακρίβεια, ισχυρίζεται πως η Beyonce έχει κρεμασμένες φωτογραφίες της Kardashian στο σπίτι.
«Αγαπούν η μία την άλλη, σέβονται η μία την άλλη. Όταν η Beyonce δουλεύει πάνω στο album της έχει φωτογραφίες της Kim στον τοίχο γιατί η Kim αντιπροσωπεύει τις δυναμικές γυναίκες. Η Kim βάζει στην κόρη μας να ακούει το “7/11”. Σίγουρα σέβονται η μία την άλλη, αλλά ίσως να υπάρχει ένα Lebron James-Kobe (Bryant) στοιχείο σε αυτό (τον σεβασμό), αλλά δεν μπορώ να το πω σίγουρα αυτό», είπε ο Kanye στην εκπομπή.
Σας ξέφυγε κι εσάς ένα πνιχτό γέλιο ε; Που να δείτε τι έγινε στο Twitter, όταν το φανατικό κοινό της Queen Bey (δηλαδή ο μισός πλανήτης) έμαθε για τις δηλώσεις του West. Παραθέτουμε μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.

Kanye αν θες, πάντως, ξέρουμε έναν πολύ καλό γιατρό προς τα εκεί:




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: