Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Εισβολή οπαδών και επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου!



Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν μιάμιση ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε φωτογραφίες και video


Κατά την άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο "Α. Νικολαΐδης", οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες στους παίκτες του Ολυμπιακού που εκείνη την ώρα έκαναν την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ως εκ τούτου, ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, καθώς και οι ποδοσφαιριστές υποχρεώθηκαν να ξαναμπούν στα αποδυτήρια.



Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Βίτορ Περέιρα είπε σε έναν φίλο του Παναθηναϊκού "μπες μέσα, χτυπήστε εμένα", καθώς είχε λεκτική διαμάχη μαζί του, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να χτυπήσουν τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Η επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι παρατάχθηκαν σε διάφορα σημεία του αγωνιστικού χώρου, απέτρεψε γρήγορα τα χειρότερα.

Δείτε φωτογραφίες:






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: