Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Κλιντ Ίστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ αναλύουν τον «Ελεύθερο Σκοπευτή»



Ποιο ήταν το κομβικό στοιχείο που τους έκανε να αναλάβουν να αποδώσουν στη μεγάλη οθόνη την ιστορία και την προσωπικότητα ενός ελεύθερου σκοπευτή του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος συμμετείχε σε τέσσερις αποστολές στο Ιράκ, σκότωσε εκεί 160 ανθρώπους και αποκαλέστηκε από τον "εχθρό" Διάβολος του Ραμαντί;


Στο ακόλουθο βίντεο οι Κλιντ Ίστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ και άλλοι συντελεστές, εξηγούν, γιατί ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, πραγματικό πρόσωπο, ο Κρις Κάιλ, διάλεξε ο ίδιος ως σκηνοθέτη τον Ίστγουντ.

Αναλύουν πώς είναι να υποδύεσαι έναν άνθρωπο που επιβιώνει στον πόλεμο και επιστρέφει στην πατρίδα, όπου καλείται να προσαρμoστεί σε συνθήκες ειρήνης, οικογένειας, πατρότητας και συζυγικής σχέσης.

Εξηγούν την άλλη πλευρά: αυτήν της συζύγου που μένει πίσω όταν ο σύντροφός της φεύγει για τον πόλεμο κι εκείνη καλείται να κρατήσει τις ισορροπίες, όχι μόνο όσο εκείνος λείπει αλλά πολύ περισσότερο στη δύσκολο περίοδο της προσαρμογής κατά την επιστροφή του στην ειρήνη...

Δείτε το βίντεο με τις συνεντεύξεις και τις extra σκηνές από την ταινία που είναι υποψήφια για 6 Όσκαρ! Καλύτερης Ταινίας (Κλιντ Ίστγουντ, Ρόμπερτ Λόρενζ, Άντριου Λάζαρ, Μπράντλεϊ Κούπερ & Πίτερ Μόργκαν – Παραγωγοί), Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μπράντλεϊ Κούπερ, Διασκευασμένου Σεναρίου για τον Τζέισον Χολ, Μοντάζ για τους Τζόελ Κοξ & Γκάρι Ντ. Ρόουτς, Ηχητικού Μοντάζ για τους Ρόμπερτ Μάρεϊ & Μπαμ Άσμαν και Ηχητικού Μιξάζ για τους Τζον Ράιτζ, Γκρεγκ Ρούντλοφ & Γουόλτ Μάρτιν.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: