Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Μάιλι Σάιρους σε πολαρόιντ με σαπουνάδες



Δεν είναι σπάνιες οι γυμνές φωτογραφίσεις της Μάιλι Σάιρους και όμως καταφέρνει να τραβά το ενδιαφέρον με κάθε νέα της συνεργασία.
Η 22χρονη ποπ σταρ που μάλλον έχει «ξεφύγει» τα τελευταία δυο χρόνια, πόζαρε για τον φωτογράφο Τσέιν Τόμας για λογαριασμό του περιοδικού «V Magazine», με τις φωτογραφίες να είναι τολμηρές, ως αναμενόμενον.

Πρόκειται για μια σειρά Polaroid, οι οποίες τραβήχτηκαν στα παρασκήνια της περιοδείας της Bangerz και που έχουν ρετουσαριστεί με ρετρό φίλτρα.

Ο Τσέιν Τόμας, αν και είναι κολλητός φίλος και χρόνια συνεργάτης της Μάιλι Σάιρους, αποτυπώθηκε το 2012 από τους παπαράτσι σε τρυφερά ενσταντανέ με την τραγουδίστρια σε μια πισίνα, ενώ αυτή είχε δεσμό με τον Λίαμ Χέμσγουορθ.
Μένει να δούμε τι θα πει για όλα αυτά το νέο αμόρε της, ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, γιος του «Εξολοθρευτή», με τον οποίο έχει σχέση το τελευταίο διάστημα η νεαρή σταρ.








Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: