Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

7 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι



Ο βασικός κανόνας είναι ο εξής. Στο κρεβάτι επιτρέπεται μόνο ο ύπνος και το σεξ! Διαβάστε τα 7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι και γιατί.


Να στέλνετε μηνύματα

phone bed
Ή να βλέπετε τα email σας ή να χαζεύετε στο Instagram ή να βλέπετε βίντεο στο Youtube. Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που εκπέμπουν φως, μπορεί να επηρεάσουν τον ύπνο σας και να σας κρατήσουν ξύπνιους. Φυσικά, δεν είστε οι μόνοι που έχετε αυτή τη κακή συνήθεια, μιας και 95% των ανθρώπων χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές πριν κοιμηθούν. Απομακρύνετε τις συσκευές από το προσκέφαλό σας και απολαύστε τον ύπνο σας.

Να βλέπετε τηλεόραση

watching television
Εκτός από το φως που εκπέμπει η τηλεόραση και μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας, σίγουρα δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη χαλάρωση και την απόσπαση της προσοχής που είναι και αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση της τηλεόρασης. Ειδικότερα, αν παρακολουθείτε δραματικές σειρές ή ταινίες δράσης το μόνο που θα καταφέρετε είναι να «τεντώσουν» τα νεύρα σας και να σας δημιουργηθεί ανησυχία.

Να στριφογυρίζετε

insomnia
Μπορεί να ακούγετε παράδοξο, αλλά αν έχετε αϋπνία σηκωθείτε από το κρεβάτι και προσπαθήστε να ΜΗΝ κοιμηθείτε. Το να στριφογυρνάτε στο κρεβάτι, κοιτώντας και ρολόι και σκεπτόμενοι πόση ώρα σας έχει απομείνει μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι, θα σας αγχώσει περισσότερο και δεν θα σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε.

Να δουλεύετε

laptop bed
Με το να μην κάνετε τίποτε άλλο στην κρεβατοκάμαρα, από το να κοιμάστε εκπαιδεύετε τον εγκέφαλό σας ότι το κρεβάτι σας είναι μόνο για ύπνο! Δουλεύοντας από το κρεβάτι, κάτι που συνηθίζουν πολλοί, αποδυναμώνει τον δεσμό που έχει κάνει ο εγκέφαλός σας για τον ύπνο.

Να αγκαλιάζετε τον τετράποδο φίλο σας

dog in bed
Μπορεί να απολαμβάνετε να χαϊδεύετε τον Τζακ, τον πιστό σας σκύλο, αλλά αφήστε τα χάδια για τον καναπέ. Αφήνοντας το κατοικίδιό σας να χρησιμοποιεί το κρεβάτι σας θα διαταράξει σίγουρα τον ύπνο σας. Με κλωτσιές, τρίχες και γαβγίσματα, δεν προβλέπεται να σας πάρει γλυκά ο ύπνος, εκτός αν θέλετε να ξυπνήσετε με μια ουρά πάνω στη μύτη σας.

Να ιδρώνετε

heater
Ένα ζεστό κρεβάτι είναι σίγουρα απολαυστικό, αλλά προσοχή με τον θερμοστάτη. Εάν ιδρώνετε στον ύπνο σας δοκιμάστε να χαμηλώσετε το καλοριφέρ ή δοκιμάστε ένα πιο λεπτό πάπλωμα.

Να πατάτε συνεχώς αναβολή στο ξυπνητήρι

snooze
Όσο δελεαστικό και να είναι το να κερδίζετε λίγα περισσότερα λεπτά ύπνου κάθε φορά, πατώντας συνεχώς αναβολή, δεν θα σας βοηθήσει, αφού πάνω που θα σας ξαναπαίρνει ο ύπνος, το ξυπνητήρι θα χτυπά. Προτιμήστε να βάλετε το ξυπνητήρι για λίγο αργότερα.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: