Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Γι΄αυτό ξεγυμνώνεται στη σκηνή η Γκάγκα;



H Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) και ο Tony Bennet (Τόνι Μπένετ) έχουν κάποια κοινά: το μουσικό ταλέντο αλλά και τη συνεργασία για το κοινό τους άλμπουμ που πρόσφατα λάνσαραν. Από την άλλη βέβαια, είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και χαρακτήρες κάτι που φαίνεται εξ΄αρχής όχι μόνο από το προφίλ τους αλλά και από τις εμπειρίες που έχουν να διηγηθούν.


Οι δυό τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Jimmy Fallon, "Tonight Show" και κλήθηκαν ν΄απαντήσουν στην εξής ερώτηση: "Έχεις πάρει ποτέ συμβουλές από κάποιον άγνωστο";
Και οι δύο είχαν να διηγηθούν διαφορετικά περιστατικά. Ο Μπένετ μίλησε για τις σοφές συμβουλές που πήρε από έναν οδηγό ταξί στη Νέα Υόρκη ενώ η πάντα ανατρεπτική Γκάγκα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μαθήματα στριπτίζ από ηλικιωμένη στριπτιζέζ!

Όπως αποκαλύπτει είχε βγει ραντεβού - ναι σε σόου με στριπτίζ, αλλά Lady Gaga είναι αυτή τι να πεις - και στο πρόγραμμα υπήρχε μια ηλικιωμένη στριπτιζέζ γύρω στα 65 με 70 που έκανε πρόγραμμα υπό τους ήχους του Poker Face.

"Εκανε σόου με το Poker Face και ήταν εκπληκτική. Ήταν τσιτσίδι" λέει η Γκάγκα

Παρότι λικνιζόταν με ένα από τα δικά της τραγούδια η γυναίκα δεν αναγνώρισε κατευθείαν τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) - πράγμα λογικό αν σκεφτείς πως πάντα κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη - και άρχισε να μιλά για το πώς θα έπρεπε η τραγουδίστρια να κάνει το performance για να είναι άψογη.

"Αυτή η Lady Gaga, μπορεί και τραγουδά καλά. Αλλά αν έβγαζε τα ρούχα της κι απλά συνέχιζε να τραγουδά θα ήταν τέλεια".

Η Γκάγκα αποφάσισε να αποκαλύψει την ταυτότητά της στην άγνωστη γυναίκα, που αντί να μπλοκάρει και να νιώσει αμηχανία, συνέχισε το σόου ζητώντας από την τραγουδίστρια να της υπογράψει αυτόγραφο σε ένα μπουκάλι μπύρας που τοποθέτησε ανάμεσα στα δύο της στήθη.

Δες το απολαυστικό βίντεο με τη Γκάγκα να εξιστορεί την εμπειρία της.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: