Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Έξαλλη η Μαντόνα: Διέρρευσε το νέο της άλμπουμ!



Τι ξέραμε μέχρι τώρα για το δισκογραφικό comeback της Μαντόνα;
Ελάχιστα πράγματα, ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και τον πιθανό τίτλο του: Unapologetic Bitch. Το στοιχείο της έκπληξης δεν υπάρχει πλέον όμως καθώς το απόγευμα της Τετάρτης το περιεχόμενο του άλμπουμ διέρρευσε στο διαδίκτυο, κάτι που ανάγκασε την ποπ σταρ να μιλήσει για «βιασμό» και «τρομοκρατία».

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, το νέο album της «βασίλισσας της ποπ» θα τιτλοφορηθεί «Iconic» ή «Unapologetic Bitch» και θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια, με συνθέτες και παραγωγούς όπως οι Ράιαν Τέντερ και Αβίτσι, ενώ θα έχει συμμετοχή και η Nicki Minaj.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν τα τραγούδια είναι:
1. Unapologetic Bitch
2. Bitch I'm Madonna
3. Addicted (The One That Got Away)
4. Borrowed Time
5. Heartbreak City
6. Illuminati
7. Joan Of Arc
8. Living 4 Love (Carry On)
9. Make The Devil Pray
10. Messiah
11. Rebel Heart
12. Revolution
13. Wash All Over Me

«Αυτό είναι καλλιτεχνικός βιασμός!», έγραψε η Μαντόνα στους 2,6 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους στο Instragram και συνέχισε: «πρόκειται για demos, τα μισά εκ των οποίων δεν θα μπουν τελικά στο album, ενώ τα άλλα μισά έχουν αλλάξει. Αυτό είναι μια μορφή τρομοκρατίας! Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να καταστρέφουν την καλλιτεχνική διαδικασία; Γιατί κλέβουν; Γιατί δεν μου δίνουν την ευκαιρία να ολοκληρώσω το album και να σας δώσω τα καλύτερά μου;».




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: