Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Απαίσια η συμπεριφορά» του Ντι Κάπριο λένε στη Sony


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από τα «απόκρυφα» e-mail που αντάλασσε η αντιπρόεδρος της Sony Pictures, Έιμι Πασκάλ και διάφοροι παραγωγοί, σχετικά με την συμπεριφορά διάφορων αστέρων του Χόλιγουντ.


Τα e-mail διέρρευσαν οι χάκερ οι οποίοι προ ημερών «χτύπησαν» την «Sony Pictures» και τα «κουτσομπολιά» για διάσημους ηθοποιούς θα μας απασχολήσουν για μέρες ακόμη!

Μετά τη διαρροή του email στο οποίο η Αντζελίνα Τζολί χαρακτηρίζεται ως… ατάλαντο και κακομαθημένο πιτσιρίκι, ενώ αμφισβητείται η ικανότητά της στη σκηνοθεσία, την «τιμητική» τους είχαν ο Λεορνάντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς.

Ο πρώτος αρνήθηκε να ενσαρκώσει το ρόλο του, συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, κάτι που όπως φαίνεται έκανε… έξαλλους τους παραγωγούς της ταινίας! «Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη» γράφει στo νέο email που διέρρευσε ο Μαρκ Γκόρντον. «Απαράδεκτη» απαντά η Έιμι Πασκάλ, ενώ και οι δύο αναρωτιούνται αν το «όχι» του ηθοποιού σχετίζεται με την οικονομική συμφωνία για την ταινία.

Ωστόσο, από την κριτική των παραγωγών της Sony Pictures δεν ξέφυγε ούτε η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία όπως γράφεται στα επίμαχα email διαμαρτυρήθηκε έντονα για το κασέ της για τον ρόλο της στην ταινία American Hustle.

Και οι αποκαλύψεις αναμένεται να έχουν συνέχεια…


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: