Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Τα 3 πιο κοινά λάθη στο μακιγιάζ!



Ποια γυναίκα δεν έχει κάνει λάθη στο μακιγιάζ της; Από εποχή σε εποχή βέβαια, οι τάσεις στο μακιγιάζ μπορεί να αλλάζουν αλλά δύσκολα πολλές από εμάς απαρνούνται τις καθημερινές συνήθειές και τον τρόπο που βάφονται.

Πόσες όμως από αυτές τις συνήθειες στο καθημερινό βάψιμο είναι σωστές; Υπάρχουν λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε στο μακιγιάζ μας γιατί το καταστρέφουν;

Όπως, όταν χρειαζόμαστε συμβουλές σε οποιοδήποτε τομέα απευθυνόμαστε στους ειδικούς, έτσι και στο χώρο του μακιγιάζ υπάρχουν οι makeup artists που μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε ο,τι μας απασχολεί στον τομέα του μακιγιάζ!

Έτσι για τις παραπάνω ερωτήσεις που απασχολούν κάθε γυναίκα, ο Director of Global Makeup Artistry της Estée Lauder, Blair Patterson, (ο οποίος έχει δουλέψει με την Brooke Shields, Lily Tomlin, Carolyn Murphy, Constance Jablonski, και πολλές άλλες διάσημες κυρίες) δίνει τις απαντήσεις , επισημαίνοντας τα τοπ 3 κοινά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο μακιγιάζ τους.


d222b0c6b6b83c00ac459c1b55d40de3

1ο Λάθος: Τα ίδια και τα ίδια!
Ο Patterson πιστεύει ότι θα πρέπει να τολμάτε και να δοκιμάζετε νέες μεθόδους, τακτικές και τάσεις στο μακιγιάζ σας. «Το να κολλήσετε στη ρουτίνα είναι το πιο κοινό λάθος. Δοκιμάστε κάτι νέο, που μόλις βγήκε! Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να συγκρίνετε το νέο τρόπο βαψίματός σας με τον παλιό και να δείτε τι σας πηγαίνει καλύτερα. Μπορεί είτε να επιστρέψετε πίσω στον παλιό καλό τρόπο είτε να εκπλαγείτε με το νέο αποτέλεσμα!»

2ο Λάθος: Δεν κρατάτε ισορροπίες!
Οι περισσότερες γυναίκες συχνά ξεχνούν να κρατήσουν τη σωστή ισορροπία στο βάψιμο των ματιών και των χειλιών τους. «Αν αγαπάτε τα τολμηρά χρώματα στα χείλη σας, προτιμήστε φυσικά, ουδέτερα χρώματα για τα μάτια σας ή και αντίστροφα. Ακόμη, προσπαθήστε να μη βάζετε πάρα πολύ eyeliner ή foundation. Ξεκινήστε να φωτίζετε το πρόσωπό σας πρώτα και να εφαρμόζετε τα προϊόντα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας» συμβουλεύει ο Patterson.

3ο Λάθος: Ξεχνάτε τα φρύδια σας!
Πολλές φορές, οι γυναίκες δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή στα φρύδια τους. «Ο σχηματισμός και το μέγεθος των φρυδιών σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια του μακιγιάζ, καθώς τα φρύδια πλαισιώνουν ολόκληρο το πρόσωπό σας.»

Αυτά είπε ο Blair Patterson και εμείς δεν έχουμε παρά να τον εμπιστευτούμε!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ 
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



SHARE THIS

0 σχόλια: