Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η τακτική των δύο ομάδων που είχαν ως στόχο να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι χαρακτηριστικό πως βλέπαμε περισσότερο ξύλο από ποδόσφαιρο και πραγματικά προκαλεί απορία πως τελείωσαν τα πρώτα 45 λεπτά Λεβαδειακός και Πλατανιάς χωρίς αποβολή.
Αν πρέπει να βρούμε μια καλή φάση, τότε θα προτιμήσουμε αυτή του Βούκτσεβιτς στο 34ο λεπτό, με το σουτ που επιχείρησε να περνά ελάχιστα άουτ.
Αν πρέπει να βρούμε μια καλή φάση, τότε θα προτιμήσουμε αυτή του Βούκτσεβιτς στο 34ο λεπτό, με το σουτ που επιχείρησε να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η... κακοποίηση του ποδοσφαίρου συνεχίστηκε. Πολλά νεύρα στο ματς, πολλά φάουλ και πολλές διακοπές, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό βάσει της ροής του αγώνα.
Οσο περνούσε ο χρόνος και πλησιάζαμε στο 90λεπτο η... ευχή ήταν να δούμε καμιά φάση της προκοπής, αλλά είδαμε το αντίθετο. Αμυντικό ποδόσφαιρο από δύο ομάδες που έδειχναν φοβισμένες και ήθελαν να διασφαλίσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Και τελικά τον διασφάλισαν εις βάρους του θεάματος.
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Κώτσιος, Μαχαίρας, Σάντσες, Γκόμες (61' Σοτέλο), Βούκτσεβιτς (86' Γιακουμάκης), Κονέ, Μπορνταγκαράι (69' Μιλοσαβλίεφ), Μάντζιος
Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Τετέ, Ζιλβάν (81' Φιγκέιρα), Μαχαμάτ, Τσουράκης (86' Δημήτρης), Ναζλίδης (70' Τόρες)




0 σχόλια: