Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Κέρκυρα - Ολυμπιακός 0-4



Τη πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη του (2η σε 5 παιχνίδια) πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα με 4-0 επί της τοπικής ομάδας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.
Ο Φουστέρ στο 19΄ άνοιξε το σκορ, στο 50΄ έγινε το 2-0 με το πέναλτι του Ντομίνγκες, στο 58΄ ο Ελαμπντελαουΐ αύξησε το δείκτη του σκορ και στο 85΄ ο Ντομίνγκες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Τρία 24ωρα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (3/12) ο Ολυμπιακός έδειξε ότι «άφησε πίσω» τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.

Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και φρόντισαν από τα πρώτα λεπτά να δείξουν τις διαθέσεις τους.

Με το Μπενίτες, αντί του Μήτρογλου, να κάνει εξαιρετικό ματς, οι Πειραιώτες μπήκαν στο γήπεδο με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς και με σκοπό να «καθαρίσουν» γρήγορα την υπόθεση νίκη. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Από την εξαιρετική ενέργεια του Μπενίτες και την ασίστ που έδωσε στο 19΄ ο Νταβίντ Φουστέρ «άνοιξε λογαριασμό» στο εφετινό πρωτάθλημα με πλασέ (1-0).

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 50΄ με το πέναλτι, που είδε μόνο ο διαιτητής Δημητρόπουλος και κανείς άλλος, του Τσόρι Ντομίνγκες (4ο γκολ), ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Ελαμπντελαουΐ με δυνατό σουτ μετά την ασίστ του Φορτούνη «έγραψε» το 3-0.

Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 76΄, με το Ρομπέρτο να νικάει στο τετ-α-τετ το Μπόρχα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85΄ ο Τσόρι Ντομίνγκες με πλασέ, μετά από ατομική προσπάθεια.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Ρόχας, Γκόμες, Καρντόσο (67΄ Ομπράντοβιτς), Μαρκόφσκι (67΄ Γεωργακόπουλος), Κόντος, Ανδρεόπουλος, Χαβίτο (74΄ Μπόρχα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία (63΄ Σιόβας), Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Κασάμι (46΄ Τσόρι Ντομίνγκες), Ντοσεβί (46΄ Φορτούνης), Φουστέρ, Μπενίτες.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: