Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Διέρρευσαν κομμένες σκηνές με βιασμό της Lana del Ray


Το τραγούδι No Reflection είναι γνωστό στους φίλους του Μέριλιν Μάνσον, του ρόκερ με την ακραία σκηνική παρουσία, όπως και το βίντεο που το συνοδεύει και απεικονίζει ένα αρρωστημένο πάρτι όπου παρθένες ντυμένες στα λευκά τα κάνουν όλα «λίμπα» και πίνουν κούπες με αίμα.


Όχι κάτι για το καινούριο για το Μέριλιν Μάνσον, που μας έχει συνηθίσει σε τέτοια βίντεο κλιπ, αλλά υπάρχουν κάποιες σκηνές που θεωρήθηκαν υπερβολικές ακόμη και γι’ αυτόν και κόπηκαν στο μοντάζ.

Ένα χρόνο μετά όμως οι συγκεκριμένες σκηνές διέρρευσαν και δημοσιοποιήθηκαν. Δείχνουν τον σκηνοθετημένο βιασμό της τραγουδίστριας Lana del Rey από τον ίδιο τον σκηνοθέτη Eli Roth. «Το βίντεο είναι τόσο άρρωστο που ήταν "κλειδωμένο" για περισσότερο από ένα χρόνο και γι' αυτό το "κόψαμε". Ο Manson ήταν και είναι φίλος», λέει ο Roth.

Τα πλάνα του βιασμού έγιναν από την ομάδα Sturmgruppe που έχει σαν έδρα της το Λος Άντζελες και είχε αναλάβει την παραγωγή των βίντεο του Manson το 2012.

Δείτε τις κομμένες σκηνές:




arkoudes kastana από Koumparas


Και το πλήρες βίντεο:



Ο ίδιος ο Μέριλιν Μάνσον αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δημιουργία των σκηνών του βιασμού της τραγουδίστριας Lana Del Ray από τον σκηνοθέτη Eli Roth, που φέρονται να γυρίστηκαν για το βιντεοκλίπ του «No Reflection».

Μέσω του εκπροσώπου του, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι δεν σκηνοθέτησε το βίντεο και πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό καθώς - όπως υποστηρίζει - οι επίμαχες σκηνές δεν γυρίστηκαν για το βιντεοκλίπ του.

«Πρέπει να είναι το βίντεο που έκανε ένας θαυμαστής, ο οποίος μάλλον "έκοψε" υλικό από κάποιο παλιό κλιπ του Manson και το "ένωσε" με σκηνές από βίντεο της Lana Del Rey», ανέφερε.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: