Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός 4-0



Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και δεν κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλντερόν" και μοιραία γνώρισε την ήττα από την ισπανική ομάδα με 4-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το σκορ για την ισπανική ομάδα άνοιξε με το "καλημέρα" στο ματς ο Ραούλ Γκαρθία στο 9ο λεπτό. Η πίεση των γηπεδούχων στα καρέ του Ρομπέρτο συνεχίστηκε μετά το 1-0 και στο 38ο λεπτό ο Μάντζουκιτς έκανε το 2-0 για τους Μαδριένους, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να παρουσιάζουν το ίδιο μέτρια εμφάνιση και στο δεύτερο μέρος και οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να φτάσουν στην επίτευξη κι άλλων τερμάτων και κύριο εκφραστή των επιθετικών τους ενεργειών τον Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης φορ έκανε το 3-0 στο 62' και έπειτα από 3 λεπτά (στο 65') πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, το τρίτο προσωπικό του, για να διαμορφώσει το 4-0.

Με την ήττα αυτή ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 6 βαθμούς στον όμιλο και θέλει μόνο νίκη στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων κόντρα στη Μάλμε στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να ελπίζει σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Γιουβέντους (νίκησε στον άλλο αγώνα του ομίλου τη Μάλμε εκτός έδρας με 2-0) απέναντι στην Ατλέτικο. 

Οι συνθέσεις:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Μόγια, Χουανφράν, Ανσάλντι, Γκοδίν, Χιμένεθ (66' Τουράν), Τιάγκο (46' Σουάρεθ), Γκάμπι, Αρντά, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Μάντζουκιτς (69' Γκριεζμάν).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Μανιάτης (46' Φουστέρ), Αφελάι (46' Κασάμι), Ντομίνγκεζ (72' Μπουχαλάκης), Μήτρογλου.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου σε 5 αγώνες:

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 12β.

2. Γιουβέντους 9 β.
3. Ολυμπιακός 6β.
4. Μάλμε 3β.

Η επόμενη αγωνιστική (6η):

(9/12/14, 21:45) Ολυμπιακός-Μάλμε

(9/12/14, 21:45) Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης




  Google + 

SHARE THIS

0 σχόλια: