Ο χειρότερος Μπάτμαν όλων των εποχών θεωρεί πως υπήρξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, επιρρίπτοντας το φταίξιμο στη… στολή του. Κι αυτό επειδή είχε ρώγες!
Στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Comic-Con, με αφορμή τη νέα του ταινία του «Tomorrowland», ο 53χρονος σταρ παραδέχτηκε το πόσο γελοίο ήταν το κοστούμι που φόρεσε στην ταινία του Τζόελ Σουμάχερ, «Batman & Robin», το 1995.
«Νομίζω ότι από το Μπάτμαν και μετά δεν ήμουν δεκτός στο Comic Con. Μπορεί να μην το λέτε δυνατά, αλλά διαγράφεται στην έκφραση του προσώπου σας», δήλωσε και συνέχισε:
«Γνώρισα τον Άνταμ Γουέστ –τον ηθοποιό που έπαιξε πρώτος το Μπάτμαν στην τηλεοπτική σειρά του '60- και στο μυαλό μου τριγύριζε η σκέψη να του ζητήσω συγγνώμη. Συγγνώμη για τις ρώγες στο κοστούμι. Freeze, Freeze! Απολογούμαι για αυτό».
0 σχόλια: