Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αγρανάπαυση. Γιατί μετά από μια σχέση, χρειάζεσαι πλήρης ανάπαυση.



Δεν έχει σημασία αν έχεις επιλέξει εσύ να χωρίσεις ή ο χωρισμός ήταν κάτι που ήθελε ο άλλος. Μετά από μια σχέση, καλό είναι να μην σπεύσεις να βρεις τον επόμενο αλλά να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί να μην έχεις συνηθίσει τη μοναξιά, μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια να είσαι χωρίς σχέση, αλλά αυτό είναι το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις και για να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου αλλά και για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχει η επόμενη σχέση.


Αν ξαναμπείς αμέσως σε μια σχέση είναι πολύ πιθανόν να αναλώνεσαι σε συγκρίσεις με την προηγούμενη και να μην της δίνεις την ευκαιρία να βρει τους ρυθμούς της. Αν, μάλιστα, χώρισες άσχημα με τον προηγούμενο φίλο σου μπορεί να έχεις άτσαλη συμπεριφορά στον επόμενο και να ξεσπάς υποσυνείδητα πάνω του.

Μένοντας μόνη για κάποιο διάστημα, θα έχεις τον χρόνο να σκεφτείς τι πήγε στραβά στη σχέση που τελείωσε για να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Επίσης, θα επανεξετάσεις τα θέλω σου για να είσαι πιο σίγουρη στις επιλογές που κάνεις. Επίσης, ένα διάστημα μοναχικό είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που αμελούσες να κάνεις όταν βρισκόσουν σε μια σχέση. Να ξαναρχίσεις τα χόμπι σου, να βρεις παλιούς φίλους ή ακόμα και να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και πάλι τον εαυτό σου.

Τα διαλείμματα ανάμεσα σε σχέσεις είναι ακόμα το καλύτερο διάστημα για να ανανεωθείς, να φλερτάρεις, να ξανανιώσεις ενεργή στο παιχνίδι και να ανακτήσεις και πάλι τον δυναμισμό σου. Δεν είναι τυχαίο, που όποια γυναίκα χωρίζει μετά από λίγο καιρό φαίνεται πιο όμορφη!

Απέφυγε, λοιπόν, τις βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις.

Εκτός, αν βέβαια, πέσεις πάνω στον άντρα της ζωής σου ή πάνω στο Brad Pitt. Τότε, ξέχνα τις παραπάνω συμβουλές και βουρ στο ψητό.
Οι ευκαιρίες δε πρέπει να χάνονται ποτέ.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: