Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Ποταμός» νέων τραγουδιών από τους Pink Floyd


«Επιστρέφουν», μετά από 20 χρόνια, στη δισκογραφία οι Pink Floyd.


Στις 10 Νοεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ τους «The Endless River», το εξώφυλλο του οποίου ήρθε, ήδη, στο φως της δημοσιότητας.

To άλμπουμ περιλαμβάνει ambient και instrumental tracks που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του The Division Bell, που είχε κυκλοφορήσει το 1994, και είναι παραγωγή των David Gilmour, Phil Manzanera και Andy Jackson.



Στοιχεία για το άλμπουμ του κορυφαίου ροκ συγκροτήματος, την κυκλοφορία του οποίου αποκάλυψε, τον Ιούλιο, η σύζυγος του Gilmour, Polly Samson, έδωσε και η τραγουδίστρια Durga McBroom Hudson, η οποία συνεργάζεται με τους Pink Floyd στις περιοδείες τους. 

«Αρχικά το ''Endless River'' επρόκειτο να είναι ένα καθαρά ορχηστρικό άλμπουμ» αποκάλυψε η τραγουδίστρια συμπληρώνοντας πως στην πορεία ο David Gilmour άλλαξε γνώμη και την κάλεσε να ηχογραφήσει κάποια φωνητικά. 

Παράλληλα, διευκρίνισε, πως κάποιες από τις συνθέσεις του νέου άλμπουμ επρόκειτο να συμπεριληφθούν ως ξεχωριστή ενότητα στον δίσκο «The Division Bell», κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ. Έτσι τα μέλη του συγκροτήματος χρησιμοποίησαν το υλικό αυτό ως βάση του νέου τους άλμπουμ. 

Η τελευταία κοινή εμφάνιση των Pink Floyd έγινε στις 2 Ιουλίου του 2005 στο Λονδίνο στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών συναυλιών του «Live 8».



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: