Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πόπη Τσαπανίδου: Έτοιμη για την πρεμιέρα του Live U



Με ανανεωμένα γραφικά και logo, hi - tech πλατό και έτοιμη να μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας είναι η Πόπη Τσαπανίδου, που την Παρασκευή έκανε γενική δοκιμή μαζί με τους συνεργάτες της, ενόψει της πρεμιέρας του «Live U», την Δευτέρα που μας έρχεται, 15 Σεπτεμβρίου!


Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και οι τεχνικοί του Star έλαβαν θέσεις και λειτούργησαν όπως ακριβώς και όταν η εκπομπή είναι «στον αέρα».

Από τη Δευτέρα -και καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00- η Πόπη Τσαπανίδου θα φιλοξενήσει, στο hi – tech πλατό της εκπομπής της με τα ανανεωμένα γραφικά και logo, τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας ζωής για να συζητήσουν τα θέματα της επικαιρότητας, να δώσουν απαντήσεις και λύσεις, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Τα πρόσωπα και τα γεγονότα, τα καλά και τα δυσάρεστα νέα, οι πληροφορίες και το παρασκήνιο, οι φωτεινές και σκοτεινές πλευρές, που συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της καθημερινότητάς μας, καταγράφονται και αποκωδικοποιούνται με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των συνεργατών της εκπομπής και ολόκληρου του ειδησεογραφικού μηχανισμού του Star.

Με ζωντανές συνδέσεις, συζητήσεις στο στούντιο, διαδραστική επικοινωνία μέσω των social media, οι τηλεθεατές έχουν καθημερινά για τριες ώρες τη δική τους δυνατή φωνή στο πολύβουο τηλεοπτικό σκηνικό.

Η γρήγορη, έγκυρη και, κυρίως, η ζωντανή καταγραφή των γεγονότων στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό πεδίο, με την αυθεντική, αισιόδοξη ματιά και προσέγγιση της Πόπης Τσαπανίδου.

Η δική σου ενημέρωση ζωντανά στην πρωινή ζώνη του Star!

Παρουσίαση: Πόπη Τσαπανίδου

Αρχισυνταξία: Αλέξης Παπακωνσταντίνου

Σκηνοθεσία: Σάκης Σιάρκος

Διεύθυνση Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης

Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: