Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Συμβουλές από την Bobbi Brown: Πώς θα φτιάξετε την τέλεια γραμμή eyeliner!


Συμβουλές από την Bobbi Brown: Πώς θα φτιάξετε την τέλεια γραμμή eyeliner!

Η αγαπημένη makeup artist Bobbi Brown εδώ και λιγους μήνες είναι η Beauty Editor του yahoo.com και μέσα από την στήλη της μοιράζεται πολλά και ενδιαφέροντα μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ.




Στο τελευταίο της post, η Bobbi Brown εξηγεί τον τρόπο για τέλεια γραμμή eyeliner, που συνεχίζει να είναι στα top trends και αυτή τη σεζόν!


"Αυτό που κανείς δεν σας λέει είναι πως στην περίπτωση του eyeliner οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Όταν γίνεται σωστά, με ακρίβεια, το eyeliner μοιάζει σα να έχει γίνει με μια κίνηση, όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Χρειάζονται κάποια βήματα και λίγη εξάσκηση", γράφει η makeup artist.

"Ένα από τα καλύτερα τρικ που ξέρω είναι να πηγαίνεις όσο πιο κοντά μπορείς στη γραμμή των βλεφαρίδων. Κάποιες φορές μπορει να χρειαστεί να το δοκιμάσεις περισσότερες από μία φορές. Ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία και σχηματίστε τη γραμμή με κατεύθυνση προς τα μέσα, κάνοντας μικρές, κοφτές κινήσεις. Συχνά οι γυναίκες σταματούν εκεί που σταματούν οι βλεφαρίδες τους, όμως μην το κάνετε. Συνεχίστε τη γραμμή μέχρι την εσωτερική γωνία και μετά ξαναπεράστε την.

Βουτήξτε το πινέλο σας στο προϊόν και κοιταχτείτε στον καθρέφτη για να εντοπίσετε τυχόν κενά που υπάρχουν στην γραμμή που εχετε κανει και μετά γεμίστε τα- αυτό είναι το μυστικό για να φαίνεται η γραμμή σα να έχει γίνει με μια κίνηση. Κάποιες γυναίκες προτιμούν να γεμίζουν τη γραμμή περνώντας το προϊόν απο την κάτω πλευρά των βλεφαρίδων. Το πόσο παχιά θα είναι η γραμμή εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο- σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι πιο παχιά στην εξωτερική γωνία και πιο λεπτή στην εσωτερική γωνία των ματιών.



Επίσης, το πινέλο κάνει τη διαφορά. Προτιμώ να χρησιμοποιώ ένα λεπτό, μυτερό πινέλο και gel eyeliner για μια δραματική γραμμή αλλά και ένα μολύβι κάνει την ίδια δουλειά. Να έχετε πάντα κοντά σας ένα q-tip μαζί με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ για να διορθώνετε μικρά λάθη. Στόχος σας είναι η γραμμή που φτιάχνετε να δείχνει όσο το δυνατόν πιο καθαρή και ακριβής.





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: