Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβολή κάθε αθλητικής διοργάνωσης λόγω πένθους



Στην απόφαση να αναβληθούν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις που είναι προγραμματισμένες αυτό το Σαββατοκύριακο κατέληξε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη που έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα (29/09).


Η γενική γραμματεία αθλητισμού ανακοίνωσε ότι με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλαθλο, που πέθανε μετά από εβδομάδες μάχης για τη ζωή, έχοντας τραυματιστεί από χούλιγκαν με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη.

Ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού άφησε το πρωί την τελευταία πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο άτυχος φίλαθλος είχε μεταφερθεί από την Κρήτη και το "Βενιζέλειο", όπου νοσηλευόταν σε καταστολή λόγω σοβαρών εγκεφαλικών κακώσεων, ενώ τις τελευταίες μέρες η υγεία του είχε επιδεινωθεί.

Για την επίθεση είχε ασκηθεί σε τέσσερα άτομα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Τώρα μετά την τραγική κατάληξη η κατηγορία θα μετατραπεί σε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Η ανακοίνωση

"Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής".





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: