Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-3



Ανατροπή χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά με 3-2 στα Περιβόλια και να επανέρθει στις επιτυχίες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Super League.


Οι "πράσινοι" άρχισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, με γκολ του Νίκου Καρέλη στο 10', ωστόσο η απάντηση των Κρητικών ήταν άμεση, στο 14ο λεπτό με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στις αντεπιθέσεις, βλέποντας και τα κενά και τις αδυναμίες της ανασταλτικής λειτουργίας των φιλοξενουμένων. Οι βαθιές μπαλιές στον Ντάβιντ Τόρες ήταν πάντοτε επικίνδυνες για τον Στέφανο Κοτσόλη που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Μία τέτοια φάση στο 50ό λεπτό έφερε το γκολ για τον Ισπανό επιθετικό, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Θανάσης Ντίνας έκανε το 2-2 για το "τριφύλλι".

Ο Γιώργος Χριστόπουλος και Γιάννης Αναστασίου άλλαξαν τα συστήματά τους ανάλογα τις ανάγκες της κάθε ομάδας, με τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν πίσω στα τελευταία λεπτά, να απειλούνται, αλλά εν τέλει να φτάνουν στο γκολ με τον Ζέκα στο 69'.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Περιβολίων"
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημήτριος Βερρής (Λέσβου), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Νέπλιακ, Μπανανά, Ιτούα, Αγκιλέρα (67' Τέτε), Μαχαμάτ, Μενδρινός (80' Ναζλίδης), Τόρες, Γκόμες, Τσουράκης (75' Μιλούνοβιτς)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Ζέκα, Δώνης (57' Μέντες), Πέτριτς (75' Μπούρμπος), Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης (85' Κλωναρίδης)

Γκολ: 14' Κουλιμπαλί, 50' Τόρες/10' Καρέλης, 52' Ντίνας, 69' Ζέκα
Κίτρινες: 19' Δώνης, 30' Κουτρουμπής





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: