Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0



Εκμεταλλευόμενη την έδρα της, η παραμονή θα έρθει! Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της στην έδρα της, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.


Καλύτερη στις λεπτομέρειες στο πρώτο μέρος η Κέρκυρα, ανέβηκε στο δεύτερο ο ΠΑΣ, μην μπορώντας ωστόσο να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Πρώτη νίκη για τους Φαίακες κόντρα στα Γιάννινα μετά το τη σεζόν 1971-1972!

Πρώτη ήττα για τους Γιαννιώτες στο πρωτάθλημα.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε για τον αδικοχαμένο 19χρονο ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας Ανδρέα Νίκα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κατευθύνονται προς ένα συγκεκριμένο σημείο και να αφήνουν λουλούδια.

Το ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στο ματς με την Κέρκυρα να πατάει αισθητά καλύτερα και να προσπαθεί να βρει τρόπους για να γίνει απειλητική. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέβηκε, με το ματς ωστόσο στο πρώτο 25λεπτο να μην έχει κλασική φάση. Το γκολ ήρθε όμως για τους γηπεδούχους στο 28ο λεπτό, με τη συμβολή και της άμυνας των Γιαννιωτών. Ο Κόντος έκανε εξαιρετική ενέργεια, διασχίζοντας αρκετά μέτρα στο γήπεδο, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μιχαήλ, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του «γράφοντας» το 1-0 για τους Φαίακες.

Στη συνέχεια δεν υπήρξαν πολλές φάσεις, με την Κέρκυρα να πετυχαίνει γκολ με τον Ανδρεόπουλο στο 39', το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΣ να έχει κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όμως να έχει μία φλύαρη κατοχή, μην μπορώντας να γίνει ουσιαστικά απειλητικός.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε πιο δυνατά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι φαίνονταν πως ήθελαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα και να... χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση, εάν παρουσιαζόταν η ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Σέτκους έπειτα από πλαγιοκόπηση του Ίλιτς, όμως ο Κοροβέσης, ο οποίος υποδέχθηκε τη σέντρα του πρώτου, δεν μπόρεσε με προβολή να βρει στόχο.

Το ματς δεν είχε φάσεις στη συνέχεια με την Κέρκυρα να είναι εκείνη τελικώς που βρήκε το γκολ στον αγώνα. Αφού πρώτα προειδοποίησε στο 83' με τον Μαρκόφσκι, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζορμπάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ! Πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πέρασε δύο φορές τον Λίλα, μία τον Μιχαήλ και «έγραψε» το τελικό 2-0, δίνοντας στην Κέρκυρα τη μεγάλη νίκη στην έδρα της.

Που κρίθηκε: Στην ανικανότητα του ΠΑΣ να δημιουργήσει φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος όμως δεν μπόρεσαν να φανούν ουσιαστικά απειλητικοί, με την Κέρκυρα να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο τελευταίο λεπτά της αναμέτρησης.

MVP: Κόντος. Ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ, για το οποίο διάσχισε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και ουσιαστικά ήταν εκείνο που έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία δεν μπορούσε στη συνέχεια να βρει την αντίδραση που έψαχνε.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ρόχας (65' Ζορμπάς), Γκόμες, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Κόντος (90' Ντιμιτρόφσκι), Χαβίτο, Ανδρεόπουλος (74' Κρητικός), Ντιόγκο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (82' Ριβέρα), Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος (66' Μανιάς), Τζημόπουλος, Ίλιτς (82' Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Τσάβες, Στρούνα, Κοροβέσης.

Στέλιος Ματαράς




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: