Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Πόσα εκατομμύρια είδαν το πρώτο επεισόδιο του Doctor Who;



Το "Deep Breath" που μεταδόθηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου στις 7.50μμ, σηματοδότησε φυσικά και το ντεμπούτο του Peter Capaldi στο ρόλο του νέου "Time Lord", με τα σχόλια να είναι αρκετά θετικά για την παρουσία του.


7 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθισαν μπροστά στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν την επιστροφή της θρυλικής βρετανικής σειράς στο BBC One και το πρώτο επεισόδιο που άνοιξε την 8η σεζόν (των νεότερων χρόνων).

Το επόμενο επεισόδιο είναι προγραμματισμένο για τις 30 Αυγούστου ( σήμερα ) στις 7.30 μμ, και θα έχει τον τίτλο "Into the Dalek".



Η σειρά εκτυλίσσετε γύρω από έναν ανθρωπόμορφο εξωγήινο όπου ο χρόνος δεν δρα πάνω του όπως το ξέρουμε και μπορεί να ταξιδεύει στον χωροχρόνο μέσω της "ζωντανής" χρονομηχανής του ονόματι Tardis. 

Ο Doctor έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς ανά τους αιώνες απ'οτι φαίνετε και πρέπει με την βοήθεια των συντρόφων του να καταφέρει να σώσει τον κόσμο από αυτούς και άλλους παραγοντες πολλές φορές. Η σειρά είναι μια συνεχεία της σειράς που ξεκίνησε το 1963 στο BBC και θεωρείτε η μακροβιότερη σειρά όλων των εποχών.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: