Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Claudia Schiffer : Supermodel ετών 44!



Την ανακάλυψε ο διευθυντής του πρακτορείου Metropolitan, Michel Levaton, σ΄ ένα club στο Dusseldorf. Την επόμενη μέρα πήγε με τη μητέρα της να συναντήσει τον Levaton. Και τότε ξεκίνησαν όλα.


Γνωστή για την τελειομανία και τον άψογο επαγγελματισμό της, τι και αν πλέον δεν είναι το ίδιο ενεργή μπροστά στα φλας της κάμερας. Μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια της αλλά και στη δική της συλλογή ρούχων, μιας και η ίδια έγινε σχεδιάστρια μόδας.

Ταξίδεψε στο Παρίσι και ξεκίνησε να ποζάρει στο φακό του Marie-Francoise Prybys. Λάτρεψαν το αγγελικό της πρόσωπο, όχι όμως και το σώμα της. Τη θεώρησαν..παχουλή και το μόνο που έβλεπαν για εκείνη ήταν το πολύ-πολύ να γίνει η βασίλισσα των καταλόγων μόδας. Έπεσαν όμως αρκετά έξω.! Η ίδια υπήρξε μούσα του Karl Lagerfeld και έγινε το χρυσό συμβόλαιο του οίκου Guess.

Οι συνεργάτες της την εποχή της δεκαετίας του ’90, συνήθιζαν να λένε πως είχε τα τάση για τελειότητα, διέθετε αναλυτικό νου και μια ικανότητα για εργασία που έδειχνε προσοχή στις λεπτομέρειες και στη σωστή οργάνωση.
Τύπος πρακτικός, η γνώση, οι ιδέες και οι θεωρίες δε την ενδιέφεραν πραγματικά αν δεν ήταν χρήσιμες σε κάποιον χειροπιαστό στόχο. Ήταν πολύ αποδοτική σε οτιδήποτε έκανε και είχε πάντα ψηλά τις προσδοκίες στη δουλειά της.

Η Claudia Schiffer, ξέρει να ξεχωρίζει για τις κομψές και σύμφωνα πάντα με τις τάσεις της μόδας εμφανίσεις της. Σχεδιάζει cazual ρούχα, ζακέτες, φορέματα και κομψά παλτό σε κλειστές αποχρώσεις είναι μερικές από τις δημιουργίες της ξανθιάς καλλονής, το μοντέλο των οποίων δεν είναι άλλο από την ίδια.
"Η ιδέα του είναι εύκολη, chic και βασισμένη στη ζωή μου και τα ρούχα που χρειάζομαι", Έχω 15 λεπτά για να ντυθώ το πρωί πριν από το να πάω τα παιδιά στο σχολείο, θέλω εύκολα ρούχα, αλλά εξακολουθώ να εξετάζω τι είναι κομψό”, έχει δηλώσει στο παρελθόν για τη συλλογή ρούχων της.

-Όταν ακόμη πήγαινε στο σχολείο ήθελε να γίνει δικηγόρος.
- Έχει φωτογραφηθεί για παραπάνω από 900 τεύχη περιοδικών, μεταξύ των οποίων το Elle, το Cosmopolitan, το Vogue, το Bazaar Harper και το Vanity Fair.
-Έχει συμπεριληφθεί στις δέκα ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, σύμφωνα με το Rolling Stone.
- Έχει δουλέψει σχεδόν με όλους τους μεγάλους σχεδιαστές μόδας, όπως με τον Versace, τον Valentino και τον Ralph Lauren. Να μην ξεχάσουμε και τη Chanel.
-Τα ημερολόγια της με μαγιό, ήταν πάντα πρώτα στις πωλήσεις ανά τον κόσμο.
- Έχει υπάρξει παραγωγός σε βίντεο γυμναστικής με τον προσωπικό γυμναστή της, Kathy Kaehler.
- Επιχειρηματικό μυαλό από πάντα, υπήρξε συν-ιδιοκτήτρια του Fashion Café που ίδρυσε με τις Elle Macpherson, Christy Turlington, και Naomi Campbell.
-Το 2011, ζήτησε από κυνηγούς φαντασμάτων, να διώξουν τις εγκλωβισμένες ψυχές που βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι της... Αφού ήρθε το ειδικό επιτελείο ( κάτι σαν Ghost Busters;) και εξόρκισε τα κακά, μόνο τότε μεταφέρθηκαν όλοι στο εξοχικό, να χαλαρώσουν από τις υποχρεώσεις στο Λονδίνο.
-Έχει τη δική της σειρά ρούχων, της οποίας τα περισσότερα κομμάτια της είναι από κασμίρι.
- Σήμερα κατοικεί στο Μονακό, μαζί με την οικογένεια της.

Σταυρούλα Αδαμάκη
viliadamaki@mylady.gr

Claudia Schiffer : Supermodel ετών 44!

Claudia Schiffer : Supermodel ετών 44!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: