Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η Κιμ Καρντάσιαν ως καλλίπυγος κοιμωμένη



Ακόμη κι όταν κοιμάται η 33χρονη σελέμπριτι βρίσκει ευκαιρία για να προβάλει τα εντυπωσιακά προσόντα της, όπως συνέβη την περασμένη Δευτέρα με την πόζα που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram από τις διακοπές της στο Μεξικό.


Τα διάσημα οπίσθια της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σε πρώτο πλάνο καθώς η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) φαίνεται ξαπλωμένη ναζιάρικα να λιάζεται φορώντας ένα γκρίζο μονόχρωμο μπικίνι, ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά που της κρύβουν τα μάτια, ενώ τα χέρια της είναι απλωμένα νωχελικά δίπλα στο κεφάλι της και τα μαλλιά της ακουμπούν ελεύθερα σε ένα αυτοσχέδιο μαξιλάρι.

Εξίσου ναζιάρικο είναι και το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία: "Αφήστε με να κοιμηθώ!" ή με άλλα λόγια, βαράτε με κι ας κλαίω… Μέχρι στιγμής τουλάχιστον παραμένει άγνωστο το όνομα του ενοχλητικού που της χάλασε τη σιέστα.

Εντωμεταξύ, νέα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο άντρας της, Κάνιε Ουέστ (Kanye West) ετοιμάζεται να υπερθεματίσει στον έρωτα του για εκείνη χτίζοντας της έναν ναό εφάμιλλο της περίφημης Σαγράδα Φαμίλια της Βαρκελώνης, όπως έγραψε το National Enquirer.
Άλλη πηγή αποκάλυψε στο στο περιοδικό U.S. πως "θέλουν κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες τους σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες για τα επόμενα χρόνια. Αλλά ο Κάνιε, όντας ο Κάνιε, θα γίνει εξαιρετικά υπερβολικός"!

Ο μεγαλειώδης καθολικός ναός της Βαρκελώνης σχεδιάστηκε από τον καταλανό αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί (Antoni Gaudi) και άρχισε να χτίζεται το 1882, χωρίς να τελειώσει ποτέ αφού ο Γκαουντί σκοτώθηκε χτυπημένος από ένα τραμ. Έκτοτε οι προσπάθειες ολοκλήρωσης της κατασκευής συνεχίζονται, αλλά δεν αναμένεται να περατωθούν πριν από το 2027.

"Ο Κάνιε έχει επισκεφτεί την εκκλησία πολλές φορές και κάθε φορά του κόβει την ανάσα. Πάντα ήθελε κάτι παρόμοιο για την οικογένεια του", συμπλήρωσε η ίδια πηγή.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: