Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Κάθε χρωματικός τύπος γυναίκας και μια εποχή!



Σας έχει τύχει ποτέ να αγοράσετε ένα πουλόβερ στο αγαπημένο σας χρώμα και να διαπιστώσετε αργότερα ότι δεν σας πηγαίνει καθόλου;
Η εξήγηση είναι απλή: Προφανώς Θα ανήκε σε μια ομάδα χρωμάτων ξένη προς τον τύπο σας. Παρατηρήστε την απόχρωση της επιδερμίδας σας, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών σας και διαβάστε το άρθρο αυτό, αν είσαστε ο λεγόμενος «καλοκαιρινός», «φθινοπωρινός», «χειμερινός» ή «ανοιξιάτικος» τύπος. Τα χρώματα της αντίστοιχης εποχής αποτελούν και τα δικά σας προσωπικά χρώματα. Πως θα ανακαλύψετε σας εξηγούμε με τη βοήθεια τεσσάρων παραδειγμάτων. Κάντε μια δοκιμή και θα διαπιστώσετε, ότι τα σωστά επιλεγμένα χρώματα κολακεύουν το πρόσωπό σας και δίνουν λάμψη στα μάτια σας.


Πως θα αναγνωρίσετε τον φθινοπωρινό τύπο γυναίκας!

Πριν από το μακιγιάζ η επιδερμίδα έχει μια καφέ— κοκκινωπή μέχρι ροδακινί απόχρωση με μικρές φακίδες. Τα μαλλιά είναι κόκκινα, καφέ σκούρα με καστανές ανταύγειες ή στο χρώμα του χαλκού. Τα μάτια έχουν συνήθως το ίδιο καφέ σκούρο χρώμα με χρυσές λάμψεις ή είναι με καφέ κύκλο γύρω από την κόρη.

Το κατάλληλο μακιγιάζ!Σας ταιριάζουν όλες οι σκιές στα ζεστά χρώματα με βάση το χρυσό: Καφέ, λαδί, κεραμιδί ή κανελί. Για το μακιγιάζ συνδυάσαμε καφέ με λαδί και για τα χείλια διαλέξαμε το κοκκινωπό.

sunglasses

Τα κατάλληλα γυαλιά! 0 σκελετός είναι από φυσικό κόκαλο. Η απόχρωση των φακών μπορεί να είναι ένα ζεστό πράσινο, κίτρινο ή καφέ.

Τα χρώματα στα ρούχα!
Σαν τα μουντά, ζεστά χρώματα της φθινοπωρινής γης είναι και τα δικά σας χρώματα. Η Πέτρα είναι ο χαρακτηριστικός φθινοπωρινός τύπος: Χρυσαφιά επιδερμίδα, γοητευτικές μικρές φακίδες, καστανά μαλλιά με χρυσές ανταύγειες. Ο τύπος αυτός της γυναίκας δεν δυσκολεύεται καθόλου στις αγορές, γιατί το μπεζ το καμηλό και όλες οι μπρούντζινες αποχρώσεις συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους. Η παλέτα του κόκκινου φτάνει από το έντονο βερικοκί, το διακριτικό σωμών και το φωτεινό πορτοκαλί μέχρι το κόκκινο — καφέ. Τον τύπο σας υπογραμμίζουν επίσης οι κιτρινωπές, χακί και σμαραγδί αποχρώσεις. Αν είσαστε ο φθινοπωρινός τύπος με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, διαλέξτε όλες τις ζεστές καφέ αποχρώσεις, καθώς επίσης

σομόν

, απαλό πράσινο και σμαραγδί.

Πως Θα αναγνωρίσετε τον καλοκαιρινό τύπο γυναίκας! Στο φως της ημέρας μπροστά από τον καθρέφτη η επιδερμίδα του «καλοκαιρινού» τύπου έχει μια διάφανη γαλαζωπή ως ροζέ απόχρωση και πολλές φορές μερικές γκρι- καφέ φακίδες. Τα μαλλιά είναι ξανθά ανοιχτά ή σκούρα. Τα μάτια είναι γκρι – μπλε, γκρι-πράσινα, μπλε – πράσινα ή γκρι.Συνήθως η κόρη του ματιού περιβάλλεται από ένα γκρι σκούρο κύκλο.
Το κατάλληλο μακιγιάζ! Όλες οι σκιές σε απαλό ροζ, δαμασκηνί, λιλά και μοβ. Για το μακιγιάζ των ματιών συνδυάσαμε ροζ με απαλό γαλάζιο. Το κραγιόν των χειλιών και το ρουζ για τα μάγουλα έχουν ροζ απόχρωση.

Τα κατάλληλα γυαλιά! Θα πρέπει να έχουν παστέλ απόχρωση ή ασημένια μεταλλική. Η απόχρωση των φακών θα πρέπει να κλείνει προς το γκρι.

Τα χρώματα στα ρούχα!Στον τύπο αυτό ταιριάζουν οι απαλοί, δροσεροί χρωματισμοί π.χ. του ουράνιου τόξου μετά από μια ζεστή καλοκαιριάτικη βροχούλα.Τα ρούχα πρέπει να έχουν τα χρώματα της πασχαλιάς, της ορχιδέας και της βιολέτας. Δεν συνιστώνται το μαύρο και το κάτασπρο, καθώς και όλες οι κιτρινωπές μπεζ αποχρώσεις, το χρυσό, το πορτοκαλί και το λαχανί. Τα κοσμήματα από πλατίνα παίζουν τον πρώτο ρόλο!
Σας ταιριάζουν όλες οι απαλές αποχρώσεις του μπλε. Από το πολύ ανοιχτό γαλάζιο μέχρι το μπλε – φιμέ. Επίσης στον τύπο σάς πηγαίνουν και όλες οι ροζ αποχρώσεις μέχρι το γκρι – μοβ.


Πως θα αναγνωρίσετε τον χειμερινό τύπο γυναίκας! Αν η επιδερμίδα σας είναι «γαλακτερή» ή καφέ προς το λαδί, αν τα μαλλιά σας καφέ σκούρα μέχρι μαύρα και τα μάτια σας γκρι – μπλε, γαλάζια, γκρι – πράσινα ή καστανά πολύ σκούρα, τότε χωρίς αμφιβολία ανήκετε στον τύπο αυτό. Συχνά όμως στον τύπο αυτό ανήκει και ο λεγόμενος τύπος της «χιονάτης», με την ωχρή επιδερμίδα, τα λαμπερά μπλε μάτια και τα μαύρα μαλλιά.

makigiaz

Το κατάλληλο μακιγιάζ! Εντυπωσιακή η εμφάνισή σας με όλα τα καθαρά, Ψυχρά Χρώματα. «Έντονο μπλε, μοβ σκούρο, φούξια. Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήσαμε μοβ με γαλάζιο , ενώ για τα χείλια και τα μάγουλα φούξια.
Έντονα, αλλά Ψυχρά χρώματα: Μπλε – ρουά, φούξια και λιλά. Επίσης γαλάζιο, ροζ και πράσινο.

Τα κατάλληλα γυαλιά! Ιδανικός είναι ένας σκελετός με καθαρούς, ψυχρούς τόνους ή ασημένιος. Οι φακοί κλείνουν προς το μπλε ή το ροζ.

Τα χρώματα στα ρούχα! Σε σας ταιριάζουν τα καθαρά, έντονα χρώματα της παγωμένης εποχής του χρόνου.Ο τύπος αυτός της γυναίκας προβάλλεται όμορφα με το γαλάζιο, το τιρκουάζ, το μοβ, το λιλά. μπλούζες σε άσπρο και γκρι σας πηγαίνουν περίφημα. Διαλέξτε από το πιο ανοιχτό γκρι μέχρι το σκούρο μαύρο. Καλύτερα να αποφεύγετε τις κιτρινωπές αποχρώσεις του πορτοκαλί, χρυσού, κόκκινου και ροδακινί.

Πως Θα αναγνωρίσετε τον ανοιξιάτικο τύπο γυναίκας!
Η επιδερμίδα σας έχει μια κοκκινωπή ή ροδακινή απόχρωση. Η όψη σας έχει οπωσδήποτε κάτι το εύθραυστο. Τα λαμπερά σας μάτια έχουν μπλε, καφέ ή πράσινη μέχρι μελί απόχρωση. Τα μαλλιά σας είναι χρυσαφιά, καφέ ανοιχτά, ή ξανθά σαντρέ. Ο τύπος αυτός της γυναίκας έχει συνήθως μια κοκκινωπή ανταύγεια στα μαλλιά.
Το κατάλληλο μακιγιάζ! Σας ταιριάζουν όλα τα φωτεινά χρώματα: Κίτρινο, γαλάζιο, τιρκουάζ, πράσινο, αλλά και απαλό βερικοκί και ροδακινί. Για το μακιγιάζ χρησιμοποιήστε βερικοκί για τα μάτια και πορτοκαλί προς το καφέ για τα χείλη.
Τα κατάλληλα γυαλιά! Οι χρυσοί και καφέ σκελετοί κολακεύουν το πρόσωπό σας. Οι φακοί Θα πρέπει να έχουν μια πράσινη ή καφέ απόχρωση.

xromata-sta-royxa

Τα χρώματα τον ανοιξιάτικου τύπου στα ρούχα!
Τα διακριτικά, ζεστά χρώματα της φύσης την εποχή αυτή είναι και τα χρώματά σας.Για τα ρούχα σας προτιμήστε τις μπεζ, χρυσές, καφέ, βερικοκί, τιρκουάζ και μπλε αποχρώσεις. Επίσης μπορείτε να φορέσετε το κόκκινο το κοραλί και το πορτοκαλί. Η συμβουλή μας! Αποφύγετε το σκέτο άσπρο, δεν σας πηγαίνει καθόλου.
Στον ανοιξιάτικο τύπο ταιριάζουν τα δροσερά, ζωηρά χρώματα όπως το λιλά, το σομόν, το πράσινο και το κίτρινο.



Επιμέλεια-Βαρβάρα Λιόση



SHARE THIS

0 σχόλια: