Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

9 σημάδια ότι όντως σε φλερτάρει...Και δεν είναι απλά ευγενικός μαζί σου.



Ακουμπάει την πλάτη σου και κατά κάποιο τρόπο προσπαθεί να σε τραβήξει προς το μέρος του. Αντίθετα, το να σε χτυπάει στην πλάτη μετά από ένα καλό αστείο, δεν είναι απαραίτητα δείγμα φλερτ.

Προσπαθεί να του δώσεις το τηλέφωνό σου, με όχι-και-τόσο διακριτικό τρόπο. Ξέρεις, θέλει να σου στείλει ας πούμε την ομαδική σας φωτογραφία στο Whats app ή εκείνο το τραγούδι που ακούγατε μαζί.

Καταχαίρεται όταν ανακαλύπτει ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μιλάμε για μάτια που ανοίγουν διάπλατα από ενθουσιασμό και επιφωνήματα, μόνο και μόνο επειδή και οι δύο λατρεύετε τον Louis C.K.

Σκύβει στο αυτί σου και ψιθυρίζει. Όταν σε έναν άντρα αρέσει μια γυναίκα, πέφτει το volume της φωνής του. Μάλλον για να σε κάνει να έρθεις πιο κοντά.

Δεν φεύγει από δίπλα σου. Με την έννοια ότι βρίσκεστε σε ένα πάρτι, θα μπορούσε να μιλάει με τον οποιονδήποτε άλλον και απλά δεν το κάνει. Πολύ ξεκάθαρο σημάδι αυτό.

Λέει αστεία γύρω από το σεξ. Είναι ένας τρόπος για να σου σερβίρει την ιδέα του σεξ με τον ίδιο.

Χαμογελάει μόνιμα όταν του μιλάς. Ένα αχνό χαμόγελο που δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει την παρέα σου, τις ιστορίες σου και τα αστεία σου.

Σου κλείνει το μάτι. Εντάξει, αυτό το ήξερες.

Ξεβολεύεται για σένα. Και εννοούμε να πάει εντελώς αντίθετα από την αρχική του κατεύθυνση για να σε πάει σπίτι, προσφέρεται να διαβάσετε μαζί για την εξεταστική, ό,τι μπορεί τελοσπάντων για να βρεθείτε οι δυο σας.

Κεντρική φωτογραφία από την ταινία 500 Days of Summer




SHARE THIS

0 σχόλια: