Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1



Ο Παναθηναϊκός έτρεξε, πίεσε, έχασε ευκαιρίες, έψαξε απεγνωσμένα το γκολ, άλλαξε σύστημα και πρόσωπα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανιώνιο, όμως με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, πήρε παλικαρίσια νίκη με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ!


Οι «πράσινοι», παρά την ψυχρολουσία του 86ου λεπτού με τον Μπουμάλ να σκοράρει στην πρώτη εξαιρετική στιγμή των Νεοσμυρνιωτών, αντέδρασαν σωστά και με τους Ατζαγκούν και Πέτριτς να σκοράρουν στο πρώτο και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, το «τριφύλλι» έκανε παλικαρίσια ανατροπή και πήρε πολύτιμο «τρίποντο»!

Πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τον Μέντες στο 1ο λεπτό, τον Πράνιτς στο 49’ και τον Μέντες στο 68’, αφού σε όλους, ο Γιαννακόπουλος είπε «όχι».

Πολύ καλή η παρουσία του Μλάντεν Πέτριτς που είπε και… την τελευταία κουβέντα στο ματς, μπήκε και σκόραρε ο Ατζαγκούν παίρνοντας την προσωπική του εκδίκηση για το χαμένο τετ-α-τετ στη Δανία, πριν λίγες μέρες, στο ματς με τη Μίντιλαντ.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε με τίποτα να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος. Δεν ήθελε να αφήσει να χαθεί ούτε… λεπτό και κυνήγησε από το πρώτο λεπτό το γκολ. Λίγο μετά τη σέντρα, το «σκαστό» σουτ του Μέντες μέσα από την περιοχή απομάκρυνε ο Γιαννακόπουλος στην καλύτερη ευκαιρία του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι και στη συνέχεια ακολούθησε… πολύ τρέξιμο. Με τον Λαγό να είναι πολύ καλός ανασταλτικά και τη μπάλα να πηγαίνει κυρίως στις πτέρυγες, το «τριφύλλι» έδινε τον ρυθμό του στην αναμέτρηση αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Οι Νεοσμυρνιώτες, έχοντας… ματώσει για να βγουν από τα καρέ τους, όσο περνούσε η ώρα έπαιρναν ολοένα και περισσότερο θάρρος. Ο Μπουμάλ από δεξιά ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των φιλοξενούμενων, που προσπαθούσαν να απειλήσουν, «πατώντας» στην ταχύτητα και στην εκμετάλλευση των πολλών λαθών στη μεσαία γραμμή. Το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού από την αντίπαλη περιοχή συνεχιζόταν, όμως, υπήρχε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Οι Πέτριτς και Κλωναρίδης ούτε συνεργάζονταν όπως θα έπρεπε μεταξύ τους, ούτε έπαιρναν κατάλληλες τροφοδοτήσεις από τους υπολοίπους. Οι «πράσινοι» άλλαξαν πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή, αλλά και πάλι, άκρη δεν βρέθηκε…

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν πιο ήρεμο, αλλά η προσέγγιση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου δεν άλλαξε. Με πίεση και ταχύτητα, όσο ήταν αυτό δυνατό μετά την προσπάθεια στα πρώτα 45 λεπτά, το «τριφύλλι» θέλησε να πάρει ξανά το πάνω χέρι. Στο 49’ ήρθε η δεύτερη καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού με τον Πράνιτς να σουτάρει χαμηλά και να υποχρεώνει τον Γιαννακόπουλο σε απόκρουση. Η γρήγορη είσοδος του Νίκου Καρέλη στο γήπεδο φάνηκε να αλλάζει το σύστημα των «πράσινων» σε 4-3-3 και αυτομάτως, ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός!

Η τριπλέτα των Κλωναρίδη, Πέτριτς και Καρέλη βελτίωσε πολύ την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, φάνηκε να ανεβάζει ολόκληρη την ομάδα και στο 68’, ο Μέντες ήταν αυτός που σε καταπληκτικό τακουνάκι είδε τον πορτιέρο του Πανιωνίου να αποκρούει. Η μάχη των «πράσινων» ήταν… σχεδόν ανελέητη, αλλά τα φώτα φάνηκε να σβήνουν όταν στο 86ο λεπτό, ο Μπουμάλ, από το «ριμπάουντ» της απόκρουσης του Στέφανου Κοτσόλη σε σουτ του Γιάννου, έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους! Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, αντέδρασε όπως του αρμόζει, σαν μεγάλη ομάδα και με τα γκολ των Ατζαγκούν και Πέτριτς στο πρώτο και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αντίστοιχα, έφτασε στην ηρωική ανατροπή και το τελικό 2-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μέντες, Κλωναρίδης (76’ Ατζαγκούν), Λαγός, Ζέκα, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας (54’ Καρέλης), Μπούρμπος (82’ Μπούι), Πράνιτς, Πέτριτς

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Μπούζας (83’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (76’ Φούντας), Σιώπης (68’ Γκίνης), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου

Κώστας Ζάλιαρης




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: