Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

H Sara Baras έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, η Sarah Baras με 40 συντελεστές θα παρουσιάσει την υπερπαραγωγή "Μέδουσα" στο Ηρώδειο.

Η μεγαλύτερη χορεύτρια flamenco στον κόσμο σήμερα, η διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος SARA BARAS έρχεται με το συγκρότημά της BALLET FLAMENCO SARA BARAS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του flamenco θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική καλλιτέχνιδα στο Ηρώδειο, με 40 συντελεστές, παρουσιάζοντας μια υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από την Ελληνική Μυθολογία με τίτλο «ΜΕΔΟΥΣΑ»!
 
Η «ΜΕΔΟΥΣΑ» αποτελεί μια συμπαραγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ της MERIDA [Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida 2014] (θα παρουσιαστεί στο Teatro Classico de Merida) και του Φεστιβάλ της PERALADA [Festival Castell de Peralada] (θα παρουσιαστεί στο Castell de Peralada), δύο φεστιβάλ των οποίων ο άξονας και η θεματολογία τους κάθε χρόνο, στηρίζονται σε έργα με θέματα από την Ελληνική μυθολογία και ιστορία.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στηρίζοντας τους θερμούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά εφέτος που γιορτάζονται τα 400 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ζωγράφου EL GRECO. Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός μετά την Ισπανία και πριν από την παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος.
H παράσταση θα παρουσιασθεί επίσης στην Πάτρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 και μετά στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις  17 Σεπτεμβρίου.
Η SARA BARAS έχει συνεργασθεί με τους διάσημους φλαμενγκίστες όπως τους: Antonio Canales, Eduardo Serrano “El Güito”, Rancapino Y Familia, Merche Esmeralda, Javier Barón, Paco Peña, Paco Moyano και Manuel Morao.
Το 1998 ίδρυσε το δικό της συγκρότημα Ballet Flamenco Sara Baras, με το οποίο έχει δημιουργήσει 12 παραγωγές με τελευταία τη MEDUSA φέτος. Με τις παραγωγές αυτές έχει δώσει 2500 παραστάσεις (εκ των οποίων 900 μόνο στην Ισπανία με 1.000.000 θεατές) στα μεγαλύτερα και καλύτερα θέατρα όλου του κόσμου. Μεταξύ αυτών: η Όπερα του Σύδνεϋ, το Royal Albert Hall και το Sadler’s Wells Theatre στο Λονδίνο, το Kremlin Congress Palace στη Μόσχα, το Grand Concert Hall Oktiabrskiy στην Αγία Πετρούπολη, το El Teatro Real στη Μαδρίτη, το Τeatre del Liceu στη Βαρκελώνη, το Roman Theatre στη Βερόνα, το Bunkamura Theatre στην Ιαπωνία, το Théâtre des Champs-Elysées στο Παρίσι, το Carnegie Hall και το City Center στη Νέα Υόρκη, το  Picollo Teatro στο Μιλάνο, το Teatro de Bellas Artes στο Μεξικό, το Teatro de la Ópera στο Μπουένος Άιρες, το National Opera Theatre στην Ουάσιγκτον κ. ά. Σε πολλά από τα θέατρα αυτά οι παραστάσεις διήρκεσαν από 1 έως 2,5 μήνες και κέρδισαν τα κολακευτικότερα σχόλια κοινού και κριτικών.
Έχει συνεργασθεί επί σκηνής με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι: Jose Carreras, Paco de Lucia, Carlos Saura, Raphael, Chavela Vargas, Alejandro Sanz, Ainoha Arteta, Isabel Rey κ.ά. και έχει βραβευθεί με 50 εθνικά και διεθνή βραβεία χορού από το 1989 μέχρι σήμερα.

INFO

BALLET FLAMENCO SARA BARAS

SARA BARAS – “MEDUSA”

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Διακεκριμένη Ζώνη: 75 €
A΄  Ζώνη: 60 €
Β΄  Ζώνη: 50 €
Γ΄  Ζώνη: 40 €

Ημερομηνία δημοσίευσης :7 Ιουλ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: