Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η τέλεια καλοκαιρινή φροντίδα για βαμμένα μαλλιά



Τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου για να έχεις πάντα λαμπερό χρώμα αλλά και τα μαλλιά σου να μην είναι άτονα και αφυδατωμένα! Παρακάτω θα βρεις πώς μπορείς να τα περιποιηθείς τέλεια!


Πες ναι στο καπέλο σου: όσο πιο μεγάλο το καπέλο σου τόσο πιο τέλεια προστατεύεις τα μαλλιά σου πάντα με τον πιο κομψό τρόπο στην παραλία. Ένα μαντίλι ή μια μπαντάνα είναι 2 ακόμη στιλάτες επιλογές που έχεις!
<b>Πες ναι στο καπέλο σου:</b> όσο πιο μεγάλο το καπέλο σου τόσο πιο τέλεια προστατεύεις τα μαλλιά σου πάντα με τον πιο κομψό τρόπο στην παραλία. Ένα μαντίλι ή μια μπαντάνα είναι 2 ακόμη στιλάτες επιλ

Λατρεύεις την πισίνα; Καλά κάνεις αρκεί να σκεφτείς και τα μαλλιά σου!Το θέμα είναι να μην πας στην πισίνα για μια βουτιά και να βγεις με πράσινο χρώμα στα μαλλιά (αν και ακόμη και γι' αυτό υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από το απλώσεις χυμό ντομάτας στα μαλλιά και να τα ξεβγάλεις στην συνέχεια). Για να μην φτάσεις όμως εκεί φρόντισε πριν πέσεις στην πισίνα ρίξε λίγο νεράκι στα μαλλιά σου και θα δεις πως το χρώμα σου δεν θα ξεθωριάσει(ή τουλάχιστον δεν θα ξεθωριάσει πολύ). Αν αμέσως μετά τη βουτιά τρέξεις για λούσιμο και επενδύσεις στο μαλακτικό σου τότε το χρώμα σου θα διατηρηθεί τέλειο!
<b>Λατρεύεις την πισίνα; </b>Καλά κάνεις αρκεί να σκεφτείς και τα μαλλιά σου!Το θέμα είναι να μην πας στην πισίνα για μια βουτιά και να βγεις με πράσινο χρώμα στα μαλλιά (αν και ακόμη και γι' αυτό υπά

Στο αντηλιακό μαλλιών λέμε ναι: Στο εμπόριο θα βρεις πολλά προϊόντα που παρέχουν αντηλιακή προστασία στα μαλλιά σου με μορφή σπρέι που καλά θα κάνεις να απλώνεις τουλάχιστον 2-3 φορές ειδικά μετά τη βουτιά στη θάλασσα για να μην χάνουν την λάμψη τους! Φυσικά και πρέπει να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο έτσι ώστε να διατηρηθούν λεία και λαμπερά και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου το κατάλληλο αντηλιακό για τα μαλλιά! Το θέμα είναι να μην ξεχνάς να τα ψεκάζεις ειδικά όταν είσαι στην παραλία που η τρίχα σου κινδυνεύει να αφυδατωθεί από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.
<b>Στο αντηλιακό μαλλιών λέμε ναι:</b> Στο εμπόριο θα βρεις πολλά προϊόντα που παρέχουν αντηλιακή προστασία στα μαλλιά σου με μορφή σπρέι που καλά θα κάνεις να απλώνεις τουλάχιστον 2-3 φορές ειδικά με

Το μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα είναι η λύση! Το αλάτι της θάλασσας μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα σου, όποιο και αν είναι αυτό. Το κόκκινο γενικά είναι ένα χρώμα που ξεθωριάζει αρκετά εύκολα. Άπλωσε στα μαλλιά σου ένα μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και άφησέ το να δράσει. Όση περισσότερη ώρα το αφήσεις στα μαλλιά σου, τόσο το καλύτερο. Το leave-in κοντίσιονερ είναι ένα σούπερ προϊόν περιποίησης μαλλιών που καλό είναι να το έχεις και να ψεκάζεις τα μαλλιά σου όταν βγαίνεις από τη θάλασσα και να επαναλαμβάνεις κάθε φορά που είσαι έξω στον ήλιο!
Το μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα είναι η λύση! Το αλάτι της θάλασσας μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα σου, όποιο και αν είναι αυτό. Το κόκκινο γενικά είναι ένα χρώμα που ξεθωριάζει αρκετά εύκολα.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: