Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στη Γάζα



Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα ανάμεσα στην Χαμάς και το Ισραήλ. Ένα αιματοκύλισμα το οποίο μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει από τις 8 Ιουλίου τη ζωή σε τουλάχιστον 639 ανθρώπους από την παλαιστινιακή πλευρά και σε 31 από την πλευρά του Ισραήλ, παρά την αυστηρή έκκληση του Μπαν Κι-Μουν προς τις δύο πλευρές "να σταματήσουν να πολεμούν".

Αποτέλεσμα του πολέμου αυτού είναι 3.700 άνθρωποι τραυματίες ενώ 100.000 εκτοπισμένοι έχουν βρει καταφύγιο σε εγκαταστάσεις του ΟΗΕ, με τις διπλωματικές προσπάθειες μέχρι στιγμής να πέφτουν μέχρι στιγμής στο κενό.

Την ίδια ώρα η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Αεροπορικής Ασφάλειας συνέστησε στο σύνολο των ευρωπαϊκών εταιρειών να σταματήσουν να εξυπηρετούν, το αργότερο από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Η απόφαση αυτή ακολουθεί εκείνη που ελήφθη από την αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA), η οποία απαγόρευσε για 24 ώρες στις αμερικανικές εταιρείες να πετούν προς ή από το Ισραήλ, όταν μια ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Γάζα έπληξε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: