Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η Ναυσικά από τη Νέα Υόρκη στο Ηράκλειο



Ένα μουσικό ταξίδι στο Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, με πόπ μουσική και μπαλάντες, αλλά και δικά της τραγούδια, θα παρουσιάσει η Ναυσικά, μια καταξιωμένη τραγουδίστρια, που ζει και εργάζεται, εδώ και επτά χρόνια στη Νέα Υόρκη.


Η συναυλία της Ναυσικάς θα γίνει το Σάββατο 26 Ιουλίου στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου.

Σκοπός της συναυλίας είναι η ενίσχυση του στόχου για ίδρυση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Η Ναυσικά έγινε γνωστή στον χώρο της μουσικής όταν ήταν μόλις 10 χρόνων. Όταν η τηλεόραση την «ανακάλυψε», σε μια συναυλία του μουσικού της σχολείου, η Ναυσικά έγινε αμέσως στόχος της UNIVERSAL.

Το πρώτο της CD, με τίτλο «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε στίχους και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2001 και έφτασε στο top 20.

Από τότε η Ναυσικά εργάστηκε σκληρά, κάνοντας μαθήματα πιάνου, χορού και υποκριτικής. Έχει ταξιδέψει πολύ και συνεργάστηκε με πολύ επιτυχημένους επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, όπως ο Walter Affanasief, ο παραγωγός του μουσικού θέματος του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ (“My Heart Will Go On”) και των περισσότερων τραγουδιών της Maria Carey.

Πήρε μαθήματα φωνητικής από την Lis Lewis (καθηγήτρια της Britney Spears και των Backstreet Boys) στο Los Angeles, καθώς και από τον William Riley, καθηγητή φωνητικής της Celine Dion.

Η Ναυσικά ζει, από 16 χρόνων, μόνιμα, στη Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο BMCC με πτυχίο θεάτρου και μουσικής. Γράφει τα δικά της τραγούδια και συνεργάζεται με κορυφαίους μουσικούς. Συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις και έχει πάρει βραβεία, για τραγούδια της, σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς, όπως αυτόντου κορυφαίου μουσικού περιοδικού Billboard.

Έχει γράψει την μουσική (film scoring) για την ταινία “Are You For Great Sex?” της Cynthia Hsiung και αναδείχτηκε κορυφαία pop τραγουδίστρια, για τον μήνα Οκτώβριος 2012, από το μουσικό περιοδικό StarCentral.

Συμμετείχε, το 2007, στην ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία», τραγουδώντας το μουσικό θέμα, με τίτλο «Ένα σπασμένο φτερό», που είχε μεγάλη επιτυχία στα μουσικά charts.

Πρόσφατα, η Ναυσικά προσκλήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών που την έφεραν από τη Νέα Υόρκη για να τραγουδήσει στο ετήσιο γκαλά τους, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL στην Αθήνα.

Στην συναυλία στο Ηράκλειο θα την συνοδευόσουν οι Γιάννης Ταμπακάκης (πλήκτρα), Κώστας Σοφός (κιθάρα), Κώστας Παντερμαράκης (μπάσο), Γιώργος Παντερμαράκης (τύμπανα) και Μάνος Γαλανάκης (κρουστά).

Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», Ηράκλειο Κρήτης
Ώρα έναρξης: 21.30 / Είσοδος: 8 Ευρώ

Οργάνωση: Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου «ΑΡΕΤΟΥΣΑ»

Εισιτήρια προπωλούνται στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», καθημερινά από 9.30 έως 21.30.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: