Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός 1-1 σε φιλικό παιχνίδι



Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Κράσνονταρ και ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Κασάμι, με την ομάδα του Μίτσελ να δείχνει-λογικά-να μην μπορεί να διατηρήσει υψηλό ρυθμό για μεγάλη χρονική διάρκεια.


Πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι», πίεσαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο ενώ είχαν και καλές στιγμές επιθετικά. Ο Αυλωνίτης στο 41' πέτυχε το γκολ έπειτα από ασίστ του Κασάμι, που όσο αγωνίστηκε έδειξε ότι θα αποτελέσει πολύ σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή των Πειραιωτών.

Θετικός για ένα ακόμη παιχνίδι και ο Ντοσεβί, «μπερδεύτηκαν» από τις πολλές αλλαγές οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο και δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον Μποκανί στο 55'.

Το ματς:

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους, με τον Ολυμπιακό να πιέζει αρκετά στο γήπεδο προκειμένου να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει προϋποθέσεις μέσω των αντεπιθέσεων. Η πρώτη ουσιαστική φάση ανήκε στους «ερυθρόλευκους», με τον Κασάμι στο 15' να απειλεί με εκτέλεση φάουλ και τον Σοφκόφσκι να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ. Οι Ουκρανοί απάντησαν στο 20' με σουτ του Βίντα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπελχαντά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 24ο της αναμέτρησης, η Ντιναμό έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Μπελχαντά να αστοχεί με πλασέ από πολύ κοντινή απόσταση. Πέντε λεπτά αργότερα οι Ουκρανοί είχαν εκ νέου καλή ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, όμως το πλασέ του Μποκανί, ο οποίος ξέφυγε από τον Αβραάμ, δεν ήταν το ιδανικό. Οι Ουκρανοί συνέχισαν την πίεσή τους, μετά το πρώτο 20λεπτο και στο 35' ο Γιαρμολένκο, έπειτα από πολύ ωραία ατομική ενέργεια, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρομπέρτο.

Παρά την πίεση της Ντιναμό, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι. Στο 41ο λεπτό, η ομάδα του Μίτσελ κέρδισε φάουλ από τα αριστερά, ο Κασάμι το εκτέλεσε εξαιρετικά και ο Αυλωνίτης, που είχε προωθηθεί, με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 1-0! Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να «κλείνει» το ημίχρονο προηγούμενος, έπειτα από μία καλή εμφάνιση και με τον Κασάμι να έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ήταν και πάλι αναγνωριστικά, με τον Μίτσελ να έχει πραγματοποιήσει δέκα αλλαγές! Η Ντιναμό απείλησε στο 54', με το σουτ του Καλίνιτσεφ να βρίσκει το δοκάρι του Ρομπέρτο, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Μποκανί, έπειτα από ωραία ενέργεια του Γιαρμολένκο, κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον Ισπανό πορτιέρο και να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει στο 65' με τον Παπάζογλου, ο οποίος έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια δεν μπόρεσε να βρει στόχο και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι δύο τελευταίες φάσεις του αγώνα σημειώθηκαν στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Χουτεσιώτη, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Ρομπέρτο, να μπλοκάρει το σουτ του Μποκανί. Στην ίδια φάση, στην αντεπίθεση, ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ του Μπουχαλάκη το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Ισόπαλο λοιπόν το αποτέλεσμα, με τους «ερυθρόλευκους» να αφήνουν καλές εντυπώσεις, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο (Χουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί (Σαλίνο)-Αβράαμ Παπαδόπουλος (Αμπιντάλ)-Αυλωνίτης (Βούρος)-Λυκογιάννης (Μπονγκ), Σιόβας (Μπουχαλάκης)-Φουστέρ (Γιαταμπαρέ)-Κασάμι (Γκαζαριάν)- Βέργος (Γκαζαριάν), Διαμαντάκος (Παπάζογλου)-Ντοσεβί (Σαβιόλα)

Ντιναμό Κιέβου (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Σοφκόφσκι, Σίλβα-Ντράγκοβιτς-Βίντα-Μακερένκο, Μπέζους-Ριμπάλκα-Καλίνιτσεφ-Μπελχαντά. Γιαρμολένκο-Μποκανί




Ημερομηνία δημοσίευσης : 17 Ιουλ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: