Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

«Xωρίς χιούμορ o 007»


Οι τελευταίες ταινίες με τον Τζέιμς Μποντ δεν έχουν το χιούμορ των παλαιότερων, παρατηρεί ο Βρετανός κωμικός Τζον Κλιζ, ο οποίος σε δύο φιλμ της σειράς είχε ενσαρκώσει τον Q που προμηθεύει τον πράκτορα 007 με όλα τα απίθανα γκάτζετ του.


Ο 74χρονος Κλιζ θεωρεί ότι για τη στροφή αυτή ευθύνεται η επιτυχία των ταινιών με ήρωα τoν Τζέισον Μπορν, που είναι πιο «σκληρές» και περιπετειώδεις, αλλά και η ασιατική αγορά.

«Τα πολλά λεφτά έρχονται από την Ασία, όπου το κοινό θέλει να βλέπει σκηνές δράσης. Δεν τους ενδιαφέρει το λεπτό βρετανικό χιούμορ» σχολιάζει ο Κλιζ, που σε λίγες ημέρες θα επανενωθεί επί σκηνής με τους Monty Python.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 29 Ιουν 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: