Ο Λουίς Σουάρες σε γραπτή του δήλωση στην FIFA υποστήριξε ότι έχασε την ισορροπία του, έπεσε πάνω στον ώμο του Τζόρτζιο Κιελίνι και δεν είχε καμία πρόθεση να δαγκώσει τον αμυντικό της Ιταλίας.
Το γράμμα στάλθηκε μια μέρα μετά το συμβάν στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Ιταλία.
«Σε καμία περίπτωση δεν έγινε έτσι όπως το περιγράψατε, ούτε δάγκωμα, ούτε πρόθεση για δάγκωμα. Έχασα την ισορροπία μου, το σώμα μου έγινε ασταθές και έπεσα πάνω στον αντίπαλο μου.
Εκείνη την στιγμή, χτύπησα το πρόσωπο μου πάνω στον αντίπαλο μου και μου άφησε μια μελανιά στο μάγουλο και έναν δυνατό πόνο στα δόντια», αναφέρει το γράμμα του Σουάρες.
Παρόλα αυτά η FIFA υποστήριξε ότι το δάγκωμα του Σουάρες στον Κιελίνι έγινε «σκόπιμα, εκ προθέσεως και χωρίς καμία πρόκληση».
Η FIFA έχει ενημερωθεί χθες από την ομοσπονδία της Ουρουγουάης ότι θα γίνει έφεση για την «βαριά» ποινή που επιβλήθηκε στον 27χρονο επιθετικό της Λίβερπουλ.
Ακόμα ο ίδιος για πρώτη φορά μέσω twitter ευχαρίστησε για την υποστήριξη προς το πρόσωπο του και έγραψε: «Γεια σε όλους. Γράφω αυτό το post για να σας ευχαριστήσω για τις εκφράσεις υποστήριξης και αγάπης».
.
- Tweets
- Tweets and replies
Hola a todos, escribo este mensaje para dar las gracias a todas las muestras de apoyo y cariño que estoy (cont) http://tl.gd/n_1s29p5f
Thanks for coming and supporting me as always. You give me more energy than everyone else!! I love you a lot!!
Ημερομηνία δημοσίευσης : 29 Ιουν 2014
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: