Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει το ντεμπούτο της στο σανίδι

Η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει το ντεμπούτο της στο σανίδι

Υπήρξε ένα από τα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ, με την παρθενική κινηματογραφική της εμφάνιση να πραγματοποιείται σε ηλικία μόλις 12 ετών σε παραγωγές της Ντίσνεϊ. Ακολούθησε μία πολλά υποσχόμενη εφηβική πορεία στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη μέχρι που η Λίντσεϊ Λόχαν, γοητευμένη από τη λάμψη της σόουμπιζ, μεταμορφώθηκε στο κακό κορίτσι του Χόλιγουντ.


Κι ενώ τα τελευταία χρόνια μπαινοβγαίνει στις κλινικές αποτοξίνωσης, στα αστυνομικά τμήματα και στις δικαστικές αίθουσες πιο συχνά απ’ ό,τι στα κινηματογραφικά στούντιο, η 27χρονη ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει το ταλέντο της στο σανίδι και μάλιστα για πρώτη φορά. Θα πρωταγωνιστήσει στο έργο του Ντέιβιντ Μάμετ «Τώρα που γυρίζει» (Speed-the-Plow), που θα κάνει πρεμιέρα 2 Οκτωβρίου στο Playhouse Theatre του Λονδίνου, σε παραγωγή του West End.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καταξιωμένου Βρετανού Λίντσεϊ Πόσνερ –έχει σκηνοθετήσει άλλες πέντε φορές έργα του Αμερικανού συγγραφέα-, θα ενσαρκώσει τη γοητευτική γραμματέα Κάρεν του Μπόμπι Γκουλντ, ο οποίος μόλις έχει πάρει προαγωγή σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ταινιών του Χόλιγουντ. Μαζί με το συνεργάτη του, Τσάρλι Φοξ, αναζητούν την επόμενη εμπορική επιτυχία τους. Η Κάρεν, ενώ αρχικά αποτελεί το επίκεντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος του Μπομπ, διεκδικεί τελικά κι εκείνη μερίδιο επαγγελματικής αποδοχής, αντιπροτείνοντάς του, ένα σενάριο που κάθε άλλο παρά εμπορικό είναι.

Να σημειωθεί πως το ρόλο της Κάρεν, έχει πρώτη υποδυθεί στο Μπρόντγουεϊ η Μαντόνα, αποσπώντας χλιαρές έως κακές κριτικές για την ερμηνεία της. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν η Λόχαν θα αποδειχθεί το ίδιο ανεπαρκής με τη βασίλισσα της ποπ.





Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Ιουν 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: