Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Οι αποκαλύψεις της Πίπα για την Κέιτ...

Οι αποκαλύψεις της Πίπα για την Κέιτ...

Η Πίππα Μίντλετον (Pippa Middleton) έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ever κι αν μη τι άλλο αυτά που είπε είχαν ενδιαφέρον.


Δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι πολύ κοντά στην αδερφή της Κέιτ και το γεγονός ότι περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους με την οικογένειά τις κρατά «στερεωμένες στο έδαφος».
Η 30χρονη Πίππα ξεκαθάρισε ότι μπορεί η αδελφή της να είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας, όμως, σε πρακτικό επίπεδο, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.
«Εννοώ ότι προφανώς δέχεται πιέσεις λόγω της θέσης της κι αναλαμβάνει κάποιες υποθέσεις. Ωστόσο, περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Ακόμα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί σαν οικογένεια.
«Και νομίζω ότι πραγματικά εκεί είναι η ουσία για όλους μας, δηλαδή το ότι είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και μπορούμε κατά κάποιο τρόπο να φερόμαστε φυσιολογικά ο ένας στον άλλο και να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον φυσιολογικά. Και αυτό το πράγμα μας κράτησε, προσγειωμένους».
Όταν ρωτήθηκε εάν μπορεί ακόμη να πάρει τηλέφωνο την Κέιτ οποιαδήποτε στιγμή για να πουν τα κοριτσίστικά τους, η απάντηση ήταν καταφατική.
«Ναι. Ναι, έχουμε μία πολύ φυσιολογική, αδελφική σχέση. Είμαστε πολύ κοντά. Και ξέρετε, στηρίζουμε η μία την άλλη, να ανταλλάξουμε γνώμες».
Λέγεται ότι το NBC πολιορκούσε πολύ καιρό τώρα την Πίππα για μια συνέντευξη και μάλιστα, της είχε προσφέρει δουλειά ως ανταποκρίτρια αν και δε θα ασχολιόταν ποτέ με ειδήσεις που αφορούν τη βασιλική οικογένεια για ευνόητους λόγους.


Ημερομηνία δημοσίευσης :29 Ιουν 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: