Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κάρα Ντελεβίν: Γιατί προτιμά τις γυναίκες από τους άνδρες;


Κάρα Ντελεβίν: Γιατί προτιμά τις γυναίκες από τους άνδρες;

Αν και είναι μόλις 21 ετών και μετρά λίγα χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ, έχει καταφέρει να κερδίσει τη δική της θέση στα ντεφιλέ και να γίνει το κεντρικό πρόσωπο των οίκων Burberry και Chanel.
Το 2012, ψηφίστηκε ως το μοντέλο της χρονιάς στη Βρετανία, ενώ ένα χρόνο μετά ανακηρύχθηκε ως το πιο δημοφιλές κορίτσι της μόδας, σύμφωνα με τη Google. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που της αποδίδουν το χαρακτηρισμό "η νέα Κέιτ Μος".

Αυτή είναι η Κάρα Ντελεβίν, η οποία δεν είναι γνωστή μόνο για την πολλά υποσχόμενη πορεία της στο μόντελινγκ, αλλά και για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Το Φεβρουάριο, αποκάλυψε τη σχέση της με την πρωταγωνίστρια των ταινιών Fast & Furious, Μισέλ Ροντρίγκεζ. Μια σχέση που έληξε άδοξα, πριν μερικούς ένα περίπου μήνα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 21χρονη Βρετανή καλλονή αποκάλυψε το λόγο που της αρέσουν οι γυναίκες εν αντιθέσει με τους άνδρες.

«Οι άνδρες σκέφτονται μονοδιάστατα», δήλωσε και συνέχισε: «Θέλουν μονάχα να κάνουν σεξ μαζί σου. Το αστείο είναι ότι είχα πάντα περισσότερους άνδρες φίλους. Στο σχολείο ήμουν αγοροκόριτσο και περιτριγυριζόμουν συνεχώς από αγόρια. Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Είναι δύσκολο να κάνεις φίλους αγόρια, γιατί το μόνο που σκέφτονται είναι το σεξ».



Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Ιουν 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: