Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Με ψηλά το κεφάλι φεύγει η Εθνική - Τα αντίο Σάντος, Καραγκούνη

Με ψηλά το κεφάλι φεύγει η Εθνική - Τα αντίο Σάντος, Καραγκούνη

Το πέναλτι του Ουμάνια ήταν η τελευταία -και πικρή- παράσταση της εθνικής Ελλάδος από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.


Η Ελλάδα μας κέρασε χαρές και πίκρες σε μια "γεμάτη" εμφάνιση στα τελικά του Μουντιάλ, όπου αποκλείστηκε στη φάση των 16 από την Κόστα Ρίκα, με σκορ 5-3 στα πέναλτι (1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση).

Τελικός απολογισμός για τη γαλανόλευκη ήταν μία ήττα, δύο ισοπαλίες και μία νίκη, με τέρματα 3-5 κόντρα σε Κολομβία, Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού και Κόστα Ρίκα.

Η ολοκλήρωση της εμφάνισης της εθνικής Ελλάδος στα γήπεδα της Βραζιλίας έγινε στην Αρένα Περναμπούκο του Ρεσίφε και σηματοδότησε το τέλος της παρουσίας του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο, κάτι που είναι γνωστό από καιρό, μιας και θα τον αντικαταστήσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το μεγαλύτερο "αντίο" αυτής της πορείας ακούει στο όνομα Γιώργος Καραγκούνης. Μετά από 139 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο "τυπάρας" αποχαιρετά τη γαλανόλευκη, όπως επίσης είχε προαναγγείλει. Μένει με τον... καημό ότι δεν έκανε 140 (στρογγυλές) τις συμμετοχές του...

Ακόμη, αναμένουμε να δούμε τις αλλαγές ισορροπιών που θα φέρει η έλευση του Ιταλού Ρανιέρι. Κάποιοι παίκτες θα φύγουν, οι περισσότεροι θα μείνουν, νέοι θα προωθηθούν. Για τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Φάνη Γκέκα, επί παραδείγματι, ήταν πιθανότατα το τελευταίο μεγάλο τουρνουά.

Με την ΕΠΟ να μην έχει αποφασίσει για το πότε θα κάνει το φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Καραγκούνη, αλλά και να μην έχει κλείσει το φιλικό της Τετάρτης 13 Αυγούστου, η αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της γαλανόλευκης είναι την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Ρουμανία, σε ελληνικό έδαφος.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Ιουν 2014

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: