Γρανίτα φράουλα με γιαούρτι
Υλικά για 4-6 άτομα
500 γρ. φράουλες ώριμες
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένω και καθαρίζω τις φράουλες.
Τις ρίχνω στο μπλέντερ, προσθέτοντας το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λεμονιού. Πολτοποιώ όλα τα υλικά μαζί.
Μεταφέρω το μίγμα είτε σε πλαστικά ποτηράκια είτε σε ειδικές θήκες για γρανίτες που υπάρχουν στην αγορά. Παγώνω στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
Αν χρησιμοποιήσετε τις ειδικές θήκες από σιλικόνη είναι πανεύκολο να ξεφορμάρετε τις γρανίτες. Αν χρησιμοποιήσετε ποτηράκια, μπορείτε να τις γευτείτε με κουταλάκι.
Μυστικό: Αν θέλετε πιο ζωντανό χρώμα στις γρανίτες φράουλα, μπορείτε να προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας γρεναδίνη.
για σε ολους σας μπειτε εδω http://powernewsgreece.blogspot.com/ για ξεχωριστες ειδησεις
ΑπάντησηΔιαγραφή