Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Aποκάλυψη! Ο γιος του Pierce Brosnan είναι... η Keira Knigthley!


Aποκάλυψη! Ο γιος του Pierce Brosnan είναι... η Keira Knigthley!
Μιας και είναι καλοκαιράκι, και μιας και η θερμοκρασία ανεβαίνει και ελπίζουμε και ευχόμαστε και η διάθεση όλων, είπαμε να κάνουμε ένα θέμα χιουμοριστικό, για να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις.
Χαζεύοντας λοιπόν τη Daily Mail, πέσαμε πάνω σε κάποιες φωτογραφίες του Pierce Brosnan στο αεροδρόμιο του Los Angeles, με τον 17χρονο γιο του Dylan και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε, αλλά εμείς με τεράστια έκπληξη ανακαλύψαμε ότι ο νεαρός είναι ίδιος με την... Keira Knightley! Μαλλιά δέρμα, χαρακτηριστικά προσώπου, ακόμα και το γνωστό πια σούφρωμα χειλιών είναι ίδια με αυτά της διάσημης ηθοποιού.

Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν υποννοούμε ότι το αγόρι είναι άσχημο, πώς θα μπορούσε άλλωστε με πατέρα έναν από τους πιο σέξι άντρες του Hollywood, αλλά απλώς θελήσαμε να μοιραστούμε τη διαπίστωσή μας με όλους εσάς. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι ο Dylan έχει καταπληκτική αίσθηση του στιλ, ενώ κυκλοφορώντας στο αεροδρόμιο με το διάσημο μπαμπά του, πολλά κεφάλια γύρισαν, και όχι μόνο λόγω Pierce.

Η Keira να είδε άραγε τις φωτογραφίες;










Ημερομηνία δημοσίευσης :30 Ιουν 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: