Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πρώτο τρέιλερ για το «Magic in the Moonlight» του Γούντι Άλεν!


Η ταινία μπορεί να μην περιλήφθηκε στο πρόγραμμα των Καννών, αλλά αναμένεται να αναδειχτεί σε απόλυτο καλοκαιρινό χιτ


Το πρώτο τρέιλερ του «Magic in the Moonlight» του Γούντι Άλεν μόλις κυκλοφόρησε κι ετοιμαστείτε ρομαντική γαλλική εξοχή, ρετρό κοστούμια, αυτοκίνητα εποχής και διάθεση για γουντιαλενικά μαγικά. Αν έχει και φεγγάρι ακόμα καλύτερα.

Η ταινία, που δεν περιλήφθηκε στο πρόγραμμα των Καννών, όπως αναμενόταν, είναι μια ρομαντική κομεντί με ήρωα έναν Βρετανό (Κόλιν Φερθ) που καλείται στη Γαλλία προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά του στην αποκάλυψη μιας πιθανής απάτης με πρωταγωνίστρια μια γοητευτική κοπέλα που παρουσιάζεται ως μέντιουμ (η νέα μούσα του σκηνοθέτη, Έμα Στόουν στο ρόλο). Τα πράγματα περιπλέκονται τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι δυο τους έρχονται κοντά και η αποστολή του ήρωα υπονομεύεται από τα συναισθήματά του.



Η δράση εκτυλίσσεται στο Γαλλικό Νότο της δεκαετίας του 1920, με φόντο τα αρχοντικά εξοχικά σπίτια, την Κυανή Ακτή, τζαζ κλαμπ κι άλλα στέκια της μόδας για τους πλούσιους της Jazz Age. Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Τζάκι Γουίβερ, Αϊλίν Άτκινς, Χάμις Λινκλέιτερ, Σάιμον Μακμπάρνεϊ και η τραγουδίστρια Ούτε Λέμπερ συμπληρώνουν το καστ του Γούντι, που σε αυτά τα πρώτα πλάνα μοιάζει να έχει διάθεση να ιντριγκάρει για άλλη μια φορά τις μεταφυσικές μας αναζητήσεις, να σατιρίσει το φόβο, αλλά και τη γοητεία που ασκεί η μαγεία, αλλά και να αποθεώσει το ρομαντισμό με το δικό του, ιδιαίτερο, όχι συμβατικά ρομαντικό τρόπο.

Ο ίδιος πάντως έχει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη δουλειά του, όπου θα πρωταγωνιστεί και πάλι η Έμα Στόουν, αυτήν τη φορά με τον Γιοακίν Φίνιξ.






Ημερομηνία δημοσίευσης : 25 Μαϊ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: