Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Τρέλανε κόσμο η Kylie Minogue: Με γόβες πάνω σε μπάλα γυμναστικής! (Βίντεο)


Μπορεί να είναι 46 ετών αλλά η Kylie Minogue καταφέρνει να διατηρεί σε άψογη φόρμα τη σιλουέτα της, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.

Η διάσημη τραγουδίστρια από την Αυστραλία εμφανίστηκε την Παρασκευή στην εκπομπή του Άλαν Καρ και έδειξε στους Αμερικανούς τηλεθεατές πώς γυμνάζει το κορμί της.

Η αλήθεια είναι ότι ζητήθηκε από την Kylie να προχωρήσει σε... γυμναστική επίδειξη, με αφορμή το νέο βιντεοκλίπ της «Sexercise».

Έτσι, η τραγουδίστρια ανέβηκε σε μία μπάλα γυμναστικής και έδειξε σε ζωντανή μετάδοση μερικές σέξι ασκήσεις, έχοντας πάντα στον πλευρό της τον παρουσιαστή ο οποίος, θέλοντας να της συμπαραταχθεί, φόρεσε ενα ζευγάρι κόκκινες γόβες.






Ημερομηνία δημοσίευσης : 18 Μαϊ 2014



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: