Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βάζεις το κονσίλερ σου μόνο στα σημεία που νιώθεις ότι το χρειάζονται αλλά δεν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος!
Ο καλύτερος τρόπος για να το βάζεις είναι να δημιουργείς ένα τρίγωνο κάτω από το μάτι σου με την κορυφή του τριγώνου να βρίσκεται σχεδόν στο ύψος του τελειώματος της μύτης σου. Άπλωσε το κονσίλερ με τα δάχτυλά σου (τα οποία σιγουρέψου πρώτα πως είναι καθαρά).
Αυτό το σχήμα (το τρίγωνο) βοηθάει στο να καλυφτεί οποιαδήποτε κοκκινίλα κάτω και στις άκρες του ματιού σου και επίσης δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως το πρόσωπό σου είναι ανασηκωμένο καθώς το μάτι σου είναι πολύ πιο φωτεινό από κάτω.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 16 Μαϊ 2014
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: